08 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Економічний довідник підприємця PDF Друк e-mail
Економічний довідник підприємця

   Кулішов В. В.

   Економічний довідник підприємця. —Львів: Магнолія-2006,2009. - 162 с

   ISBN 978-966-2025-61-3

   У довіднику наведені систематизовані стислі визначення економічних показників, за літами оцінюють підприємницьку діяльність. Подана методика, формули розрахунків та аналізу кожного показника.

   Розрахований на студентів та викладачів економічного профілю, спеціалістів, початківців підприємницької діяльності. Може бути використаний у системі післядипломної освіти, перепідготовки і підвищення кваліфікації практичних працівників.

 
Казначейська система PDF Друк e-mail
Казначейська система

   Юрій С.І., Стоян В.І., Мац М.Й.
   Казначейська система: Підручник. -Тернопіль: Карт-бланш,
2008. -590 с ISBN 966-7952-13-4

   Підручник підготовлено відповідно до програми з навчальної дисципліни «Казначейська система», яку включено до навчального плану підготовки фахівців зі спеціальності «Фінанси». Законодавчо-нормативна база використана станом на 1.09.2008 р.

   У підручнику розглядається основне коло питань касового виконання державного та місцевих бюджетів у контексті нормативно-законодавчих актів, що регулюють цей процес. Висвітлено сутність та організацію платіжної системи виконання бюджетів, системи електронних платежів, казначейського обслуговування державного та місцевих бюджетів за доходами та видатками, облік і звітність про виконання бюджетів, контроль у системі казначейства.

   Підручник знайомить з історичними аспектами становлення й розвитку національного казначейства, його структурою та функціями. Значна увага приділяється висвітленню зарубіжного досвіду казначейського виконання бюджетів, питанням управління державним боргом.

 
Зв'язки з громадськістю. Наукові основи, методика, практика PDF Друк e-mail

Зв'язки з громадськістю. Наукові основи, методика, практика

Королько В. Г., Некрасова О. В.

Зв'язки з громадськістю. Наукові основи, методика, практика: Підр. для студентів вищих навчальних закладів / 3-тє вид., доповн. і переробл. – К.: Вид. дім «Києво-Могилянська академія», 2009. – 831 с.

ISBN 978-966-518-521-5

Кращий вітчизняний підручник зі зв'язків із громадськістю (паблик рілейшнз), у якому цілком відображені сучасні досягнення теорії і практики, науки і мистец­тва комунікацій між організаціями та важливими для них групами особливого інтересу. Він відповідає вимогам як Міжнародної асоціації паблик рілейшнз, так і постановам керівних органів України щодо підготовки фахівців у цій сфері. У книзі викладено методологічні та методичні основи навчальної дисципліни «Зв'язки з громадськістю» з урахуванням вітчизняного та міжнародного досвіду. Особливу увагу приділено поєднанню зарубіжного й вітчизняного досвіду в означеній сфері. Підручник поповнено новітніми документами та прикладами з практики паблик рілейшнз у сфері бізнесу, політичного життя, зв'язків із міжнародною громадськістю.

Видання адресоване викладачам, аспірантам і студентам вузів, дослідникам і практикам, фахівцям у сфері менеджменту й державного управління. Книга буде корисною для активу політичних партій, керівників виборчих кампаній - усіх, хто працює або прагне працювати у сфері зв'язків із громадськістю.

 
Основи фізіології та гігієни харчування PDF Друк e-mail
Основи фізіології та гігієни харчування

   Зубар Н. М.

   Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник. К.: Центр учбової літератури, 2010. — 336 с

   ISBN 978-966-364-996-2

   У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування.

   Підручник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 «Харчова інженерія» професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 091711.01 «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс».

 
Теорія кредиту PDF Друк e-mail
Теорія кредиту

   Версаль Н. L, Дорошенко Т. В.

   Теорія кредиту: Навч. посіб. — К.: Вид. дім «Києво-Могилянська академія», 2007. — 483 с.

   ISBN 978-966-518-410-2

   У навчальному посібнику викладено основи кредиту та кредитної системи України. Визначено сутність кредиту, функції та роль у ринковій економіці, розглянуто теорії банківського кредиту. Відображено структуру ринку позичкових капіталів, розкрито механізм організації кредитування в сучасних умовах. Здійснено розгляд фінансового посередництва у кредитуванні. Особливу увагу приділено розгляду таких форм кредиту, як фірмовий, банківський, державний та кредити небанківських фінансових посередників.

  Для студентів вищих навчальних закладів економічних спеціальностей бакалаврського рівня підготовки, аспірантів, викладачів, спеціалістів кредитної сфери.

 
« ПочатокПопередня391392393394395396397398399400НаступнаКінець »

Сторінка 393 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Бизнес-путь: Билл Гейтс. 10 секретов самого богатого в мире бизнес-лидера
Мудрость Востока
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки