09 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Релігієзнавство PDF Друк e-mail
Релігієзнавство

   Релігієзнавство: Підручник / За ред. О.П. Сидоренка. 2-ге вид., перероб. і доп. — К.: Знання, 2008. — 470 с. — (Вища освіта XXI століття).

   ISBN 978-966-346-439-8

   Підручник написано відповідно до програми навчальної дисципліни "Релігієзнавство". Розглядається становлення релігії як суспільного явища, аналізуються зміст і походження первісних вірувань стародавніх народів, родоплемінних культів і міфології, національних і світових релігій. Велику увагу приділено формуванню у студентів сучасного наукового світогляду, забезпеченню свободи совісті громадян України.

   Для студентів і викладачів вищих навчальних закладів.

 
Оцінка бізнесу та нерухомості PDF Друк e-mail
Оцінка бізнесу та нерухомості

   Кучеренко В.Р., Квач Я.П., Сментина Н.В., Улибіна В.О.

   Оцінка бізнесу та нерухомості. Навч. пос/ Кучеренко В.Р., Квач Я.П., Сментина Н.В. та ін. — К.: Центр учбової літератури, 2009. — 200 с.

   ISBN 978-966-364-935-i

   У посібнику подані теоретичні та практичні питання експертної оцінки; розібрані підходи та методи оцінки бізнесу та нерухомості; наведені практичні приклади та задачі, що полегшують засвоєння теоретичного матеріалу. Представлена характеристика правової бази оціночної діяльності в Україні. Видання містить питання для самоперевірки у кінці кожної теми, що дозволяє успішно засвоїти матеріал.

   Даний посібник підготовлено для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів з метою надання їм методичної допомоги у доскональному вивченні навчальної дисципліни «Оцінка бізнесу та нерухомості». Він допоможе студентам у підготовці до практичних, семінарських занять, а також буде сприяти більш ефективному проведенню лекційних занять у формі прямого діалогу зі студентами, більш глибокому розумінню сутності проблем, що вивчаються, розширенню теоретико-пізнавального рівня майбутніх економістів.

 
Управління персоналом PDF Друк e-mail
Управління персоналом

   Ситник ILL

   Управління персоналом: Навчальний посібник. - Київ: Фірма «ІНКОС», 2009. - 472 с

   ISBN 978-966-8347-83-2

   У посібнику розглядаються сутність, теоретичні основи і ключові сфери діяльності підрозділу з управління персоналом в сучасних організаціях. Аналізуються передові технології та інструменти в сфері управління персоналом, висвітлюються типові проблеми, з якими стикаються фахівці служб управління персоналом, і шляхи їх вирішення.

   Посібник проілюстрований численними прикладами з практики роботи сучасних підрозділів з персоналу.

   Розрахований на студентів і викладачів вищих навчальних закладів економічних спеціальностей, аспірантів, слухачів курсів підвищення кваліфікації, фахівців підрозділу з управління персоналом і всіх, хто ці­кавиться питаннями підвищення ефективності роботи персоналу.

 
Экономика и статистика туризма PDF Друк e-mail
Экономика и статистика туризма

   Яковлев Г. А.

   Экономика и статистика туризма: Учебное по­собие. 4-е изд., перераб. и доп. — М.: Издательство РДЛ, 2007. — 480 с.

   ISBN 5-93840-105-4

   В учебном пособии рассмотрены экономическая природа туризма, особенности функционирования туристских предприятий, а также факторы, влияющие на их развитие. Изложены основные экономические и статистические показатели, с помощью которых предприниматель может анализировать состояние дел в туристском предприятии, разрабатывать варианты управленческих решений и давать оценку степени достижения поставленных перед предприятием задач. Дается характеристика сущности предпринимательской деятельности в туризме.

   Для студентов высших учебных заведений и факультетов, обучающихся по программам «Экономика предприятий туризма и гостиничного бизнеса», «Экономика и предпринимательство в социально-культурном сервисе и туризме», а также для работников сферы туризма.

 
Архітектурна ергономіка PDF Друк e-mail
Архітектурна ергономіка

   Мироненко В. П.

   Архітектурна ергономіка : підручник / В. П. Мироненко. — К. : Видавництво Національного авіаційного університету «НАУ-друк», 2009. — 240 с.

   ISBN 978-966-598-379-8

   У підручнику відтворено цілісний опис і аналіз архітектурної ергономіки як науково-практичної дисципліни. Особливу увагу приділено розробці категоріального апарату й основних методологічних засобів і уявлень необхідних для розв'язування проблем становлення і формування соціально-предметного статусу дисципліни. Теоретично створено дисциплінарну організацію і концептуальну програму архітектурної ергономіки. Подано методологічний аналіз основних архітектурних, інженерно-психологічних концепцій оптимізації архітектурного середовища та динаміки їхнього становлення і розвитку. Поряд з теоретико-методологічним описом архітектурної ергономіки в підручнику наведено узагальнений довідково-інформаційний матеріал, що віддзеркалює основні якісні й кількісні показники становлення дисциплінарної організації ергономіки.

   Для студентів спеціальності «Дизайн архітектурного середовища».

 
« ПочатокПопередня391392393394395396397398399400НаступнаКінець »

Сторінка 392 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ваш 25-ый час – для руководителей
E-mail-маркетинг. Как привлечь и удержать клиентов
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки