20 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Статистика PDF Друк e-mail
Статистика

   Статистика: учеб. пособие для студентов вузов, обучающихся по экономическим специальностям / В.М. Гу­саров, Е.И. Кузнецова. — 2-е изд., перераб. и доп. — М.: ЮНИТИ-ДАНА, 2007. - 479 с. 
  
ISBN 978-5-238-01226-1

   Последовательно рассмотрены общие вопросы теории статистики (сущность и задачи статистики на современном этапе, вопросы статистической методологии); макроэкономической статистики (статистики населения и рынка труда, национального богатства, ВВП и других макроэкономических показателей, уровня жизни населения и социальной сферы, системы национальных счетов); статистики предприятия (факторов и результатов деятельности в сфере производства); статистики финансов (цен, кредита, денежного обращения, страхового рынка, рынка ценных бумаг, финансов предприятий, финансовых расчетов).

   Представлены типовые примеры с решениями и контрольные вопросы по изучаемому материалу.
   Для студентов и преподавателей экономических специальностей, а также для специалистов статистических, финансово-банковских, экономических органов, страховых компаний и коммерческих структур.

 
Фінанси PDF Друк e-mail
Фінанси

   Стеців Л. П., Копилкж О. I.

   Фінанси: Навч. посіб. — К.: Знання, 2007. — 235 с.

   ISBN 966-346-302-3

   Навчальний посібник написаний відповідно до програми курсу "Фінанси" і охоплює всі теми, передбачені галузевим стандартом вищої освіти "Освітньо-професійна програ­ма підготовки бакалавра, спеціаліста і магістра" напряму 0501 "Економіка і підприємництво". У ньому висвітлюються суть, функції фінансів, їх взаємозв'язок з іншими елементами економічної системи; теоретичні засади побудови фінансової системи; зміст фінансової політики держави та роль фінансового механізму в її реалізації. Значну увагу приділено теорії державних фінансів, зокрема бюджету, державним цільовим фондам та державному кредиту. Розкриваються зміст, призначення та особливості функціонування міжнародних фінансів, страхового та фінансового ринків, податкової системи держави. Кожну тему доповнено списком основної та додаткової літератури, питаннями для самостійної підготовки як у реферативній формі, так і у вигляді тестів, що дає можливість використовувати пропонований посібник для навчання за кредитно-модульною системою.

   Для студентів економічних спеціальностей вищих закладів освіти, слухачів факультетів перепідготовки і під­вищення кваліфікації, аспірантів та працівників у галузі фінансів і банківської справи.

 
Конфліктологія PDF Друк e-mail
Конфліктологія

   Пірен М. І.

   Конфліктологія: Підручник. — К.: МАУП, 2007. — 360 с — Бібліогр. в кінці розд.

   ISBN 966-608-338-8

   У підручнику здійснено спробу проаналізувати суть, типологію, діагностику та психологію конфліктів. Особлива увага звертається зокрема на функції конфліктів у суспільному розвиткові, на підвищення управлінської культури й культури людських взаємовідносин.

   Для бакалаврів, магістрів, викладачів, а також для всіх, кого цікавить проблемність буття, управління, запобігання та розв'язання конфліктів.

 
Стратегія розвитку підприємств невиробничої сфери регіону PDF Друк e-mail
Стратегія розвитку підприємств невиробничої сфери регіону

   Школа I. М., Вдовічен А. А., Ореховська Т. М. та ін. Стратегія розвитку підприємств невиробничої сфери регіону: Навчальний посібник/ За ред. І. М. Школи, А. А. Вдовічена. -Чернівці: Книги - XXI, 2008. - 288 с ISBN 978-966-2147-33-9

   У навчальному посібнику на основі системного аналізу і прогнозних оцінок, побудови прогностичних сценаріїв і моделі розвитку структурних складових невиробничої сфери визначено пріоритетні напрямки формування та функціонування регіону на прикладі Чернівецької області.

   Для студентів, аспірантів, викладачів і фахівців, які досліджують проблеми підвищення ефективності й функціонування підприємств невиробничої сфери.

 
Логістика: Теорія та практика PDF Друк e-mail
Логістика: Теорія та практика

   Кислий В. М., Біловодська О. А., Олефіренко О. М., Смоляник О. М.

   Логістика: Теорія та практика: Навч. посіб. К.: Центр учбової літера­тури, 2010. - 360 с

   ISBN 978-611-01-0046-5

   У навчальному посібнику викладено сутність та генезис розвитку логістики як інструменту ринкової економіки, досліджено різноманітність форм логістичних утворень, розкрито сутність, мету, основні завдання, функції та види логістичних систем Крім того, викладено теоретичні засади управління матеріальними потоками в логістиці; завдання, функції та організацію заготівельної та внутрішньовиробничої логістики; логістики запасів та складування; транспортної, розподільчої та посеред­ницької логістики; розкрито економічну сутність та основні види логістичних послуг; досліджено організацію логістичного сервісу, основні підходи щодо оцінки якості логістичного обслуговування, теоретичні засади економічної ефективності логістики, а також підходи щодо використання логістики в Україні та за кордоном.

   Викладені теоретичні підходи супроводжуються численними прикладами з практики функціонування вітчизняних і закордонних підприємств та установ.

   Для викладачів, студентів та аспірантів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, а також керівників і фахівців з логістики, маркетингу та менеджменту підприємств та установ.

 
« ПочатокПопередня381382383384385386387388389390НаступнаКінець »

Сторінка 390 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Кофеин для продавцов
Історія української культури
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки