18 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Біологічна хімія PDF Друк e-mail
Біологічна хімія

   Біологічна хімія : підручник / Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Левітін Є.Я. та ін. - Суми : Університетська книга, 2011.-510 с

   ISBN 978-966-680-533-4

   Підручник містить відомості про хімічну природу речовин, з яких побудований організм людини, про закономірності їх перетворень та роль хімічних речовин, що регулюють ці процеси, і лабораторний практикум. Кожний розділ супроводжується переліком питань до семінарських занять, які мають бути опрацьовані студентами самостійно.

   Для студентів інженерно-технічних та інженерно-педагогічних спеціальностей 6.01010420 «Професійна освіта. Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування».

 
Історія української культури PDF Друк e-mail
Історія української культури

   О. В. Дроздова

   Історія української культури : навчально-методичний посібник. - Полтава : РВВПУЕТ, 2011.-182 с

 
Ділове спілкування га культура мовлення PDF Друк e-mail
Ділове спілкування га культура мовлення

   Пентилюк М.І., Марунич І., Гайдаєнко І.В.

   Ділове спілкування га культура мовлення. Навч. посіб.— К,: Центр учбової літератури. 2011. -224 с.

   ISBN 978-611-01-0182-0

   У посібнику подано основні теоретичні відомості про культуру українського мовлення, з'ясовано поняття мова, мовлення, літературна мова, її усна і писемна форми, норми літературної мови та к роль у формуванні мовленнєвої культури громадян України.

   Окремо виділено культуру ділового мовлення, розкрито особливості спілкування, культури усного і писемного ділового мовлення. У пропонованому посібнику представлено систему вправ і завдань, спрямованих на вдосконалення комунікативних умінь і навичок мовців.

   Посібник розрахований на студентів нефілологічних вищих і середніх навчальних закладів, працівників державних установ і організацій та усіх, хто бажає краще оволодіти державною мовою.

 
Організація бухгалтерського обліку PDF Друк e-mail
Організація бухгалтерського обліку

   Чацкіс Ю. Д., Гейєр Е. С, Наумчук О. А., Власова І. О.

   Організація бухгалтерського обліку. Навч. посіб,- К.: Центр учбової літератури, 2011.-564 с

   ISBN 978-611-01-0216-2

   У сучасних умовах якість управління значною мірою залежить від того, як організовано бухгалтерський облік на підприємстві, від повноти, обґрунтованості і достовірності інформації, що міститься у бухгалтерському обліку. Прийняття ефективних управлінських рішень неможливе без раціональної організації системи бухгалтерського обліку.

   Навчальний посібник підготовлено згідно з навчальною програмою курсу «Організація бухгалтерського обліку» для спеціалістів з обліку і аудиту. Розкрито загальні питання організації облікових робіт на підприємстві, проблеми формування облікової політики, побудови бухгалтерської служби, організація документообороту, складання і подання фінансової звітності. Розглянуто особливості організації обліку за окремими діля­нками роботи.

   Посібник призначений для студентів спеціальності "Облік і аудит", а також бухгалтерів-практиків, керівників підприємств.

 
Фінанси підприємств PDF Друк e-mail
Фінанси підприємств

   Непочатенко О. О.

   Фінанси підприємств. Навч. посіб.- К: Центр учбової літератури, 2011. - 328 с.

   ISBN 978-611-01-0198-1

   Посібник підготовлено відповідно до програми з нормативної навчальної дисципліни "Фінанси підприємств", яку включено до навчального плану підготовки бакалаврів з економіки й підприємництва. У ньому висвітлено питання сутності й організації фінансів підприємств, організації готівкових та безготівкових розрахунків, формування і розподілу прибутку, оподаткування підприємств, організації оборотних коштів і кредитування підприємств, фінансування відтворення основних фондів, фінансового планування, бюджетування та контролінгу, методики аналізу фінансового стану, проведення фінансової санації підприємств.

   Для студентів, аспірантів, викладачів, практичних працівників у сфері фінансів, бізнесменів.

 
« ПочатокПопередня351352353354355356357358359360НаступнаКінець »

Сторінка 356 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ЛУЧШИЕ ОТЕЛИ МИРА
Теоретичні основи харчових технологій
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки