18 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Полный справочник по С# PDF Друк e-mail

Полный справочник по С#

Шилдт, Герберт.

Полный справочник по С#. : Пер. с англ. — М. : Издательский дом "Вильяме", 2008. — 752 с. : ил. — Парал. тит. англ.

ISBN 978-5-8459-0563-5 (рус.)

В этом полном справочнике по С# — новому языку программирования, разработанному специально для среды .NET, — описаны все основные аспекты языка: типы данных, операторы, управляющие инструкции, классы, интерфейсы, делегаты, индексаторы, события, указатели и директивы препроцессора. Подробно описаны возможности основных библиотек классов С#.

Автор справочника — общепризнанный авторитет в области программирования на языках С и C++, Java и С# — включил в книгу полезные советы и сотни примеров с комментариями, которые удовлетворят как начинающих программистов, так и опытных специалистов. Этот справочник обязан иметь под рукой каждый, кто программирует на С#.

 

 

 

 

 
Linux. От новичка к профессионалу PDF Друк e-mail

Linux. От новичка к профессионалу

Колисниченко Д. Н.

Linux. От новичка к профессионалу. — СПб.: БХВ-Петербург, 2008. — 880 с: ил. + DVD-ROM — (В подлиннике)

ISBN 978-5-9775-0273-3

Даны ответы на все вопросы, возникающие при работе с Linux: от установки и настройки этой ОС до настройки сервера на базе Linux. Материал книги максимально охватывает все сферы применения Linux от запуска Windows-игр под управлением Linux до настройки собственного Wcb-сервера. Также рассмотрены: вход в систему, работа с файловой системой, использование графического интерфейса, установка программного обеспечения, настройка сети и Интернета, работа в Интернете и другие вопросы. Материал ориентирован на последние версии дистрибутивов ALT Linux, ASPLinux, Debian, Fedora, Mandriva, openSUSE, Slackware, Ubuntu.

Прилагаемый DVD содержит LiveCD-версии описанных в книге дистрибутивов. Отличительной особенностью издания является то, что содержание прилагаемого диска привязано к последним версиям дистрибутивов.

 

 

 

 

 
Міжнародні фінанси. Кредитно-модульний курс PDF Друк e-mail

Міжнародні фінанси. Кредитно-модульний курс

Міжнародні фінанси. Кредитно-модульний курс. : 4-те вид. персроб. та доп. Навч. посіб. / За ред. Козака Ю. Г., Логвінової Н. С, Барановської М. І. К.: Центр учбової літератури, 2011. - 288 с

ISBN 978-611-01-0137-0

Навчальний посібник побудовано за стандартами кредитно-модульної системи відповідно до умов Болонської декларації. На підставі висвітлення сутності міжнародних фінансів, закономірностей розвитку світової валютно-фінансової системи розглядаються питання щодо функціонування міжнародних фінансових ринків в умовах глобалізації, міжнародного оподаткування, особливостей міжнародного фінансового менеджменту. Посібник містить проблемно-пошукові запитання, теми для доповідей і рефератів щодо змістовних модулів курсу, тестові завдання і контрольні запитання до кожного узагальненого модуля курсу, а також підсумкові тестові завдання та контрольні запитання до курсу в цілому.

Для студентів, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів.

 

 

 

 
Фізіологія харчування PDF Друк e-mail

Фізіологія харчування

Фізіологія харчування : підручник / Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Левітін Є. Я. та ін. Суми : Університетська книга, 2011. − 473 с.

ISBN 978-966-680-535-8

У підручнику наведено відомості про анатомію і фізіологію основних систем організму, значення різних компонентів їжі для людини відповідно до її віку, професії, умов життя й праці, особливості харчування різних верств населення. Складається з чотирьох розділів, до кожного з яких додано перелік запитань для самостійної підготовки студентів до семінарських занять за відповідною темою; лабораторного практикуму і додатків.

Для студентів інженерно-технологічних та інженерно-педагогічних спеціальностей 6.01010420 «Професійна освіта. Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування».

 
Світова економіка PDF Друк e-mail
Світова економіка

   Світова економіка. Навч. посіб. / За редакцією Ю. Г. Козака, В. В. Ковалевського, Н. С. Логвінової - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 328 с

   ISBN 978-966-364-946-7

   Посібник спрямований на активне засвоєння курсу «Світова економіка» згідно з чинною програмою Міністерства освіти і науки України. Він містить аналіз становлення та розвитку сучасної світової економіки як особливої органічної та цілісної системи. Особлива увага приділяється розгляду типологічної та регіонально-інтеграційної структури світової економіки, а також економічній політиці країн світу.

   Для студентів економічних вузів та факультетів.

 
« ПочатокПопередня351352353354355356357358359360НаступнаКінець »

Сторінка 355 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ВДРЕБЕЗГИ. Новая информационная экономика и трансформация бизнес-стратегий
Защита информации
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки