18 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Історія України з найдавніших часів до початку XXI століття PDF Друк e-mail
Історія України з найдавніших часів до початку XXI століття

   Бакалець О. А.
   Історія України з найдавніших часів до початку XXI століття: Навч.посіб. - Львів: "Магнолія 2006", 2010. - 573 с
   ISBN 978-966-2025-99-6
   Посібник укладений за навчальною програмою МОН України з курсу "Історія України" для неісторичних факультетів вищих навчальних закладів України. У ньому подається короткий огляд стародавньої, середньовічної, нової та новітньої історії України. Автор, використовуючи багаторічний досвід викладання даного курсу в обласному гуманітарному ліцеї, в Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського, Глухівському національному педагогічному університеті імені Олександра Довженка, дає власне бачення та оцінки державницьким і бездержавним періодам вітчизняної історії, визначним історичним постаттям України, пропонує об'ємний фактичний матеріал, опорні логічні таблиці, хронологію найважливіших історичних подій, історичні документи, значна частина з яких вперше вводиться у науковий обіг, найважливіші історичні терміни, ілюстрації. Перевірці засвоєння знань сприяють тести та контрольні запитання в кінці кожної теми та після історичних документів.
   Зміст посібника розрахований на учнів гуманітарних ліцеїв, студентів денної та заочної форм навчання середніх спеціальних та вищих навчальних закладів І - IV рівнів акредитації, вчителів загальноосвітніх шкіл та викладачів.

 
Трудове право України PDF Друк e-mail
Трудове право України

   Теліпко В. Е., Дутова О. Г.
   Трудове право України: Навч. иосіб.\ Зазаг. ред. Теліпко В. Е.: - К.: Центр учбової літератури, 2009. - 456 с.
   ISBN 978-966-364-910-8

   У навчальному посібнику на основі чинного трудового законодавства та практики його застосування розкриваються основні інститути сучасного трудового права України.
   Розглядаються найважливіші наукознавчі проблеми теорії трудового права. Детально вивчено предмет, метод, функції, принципи і система трудового права, місце трудового права в системі права України. Ґрунтовно висвітлено поняття і структуру трудових правовідносин і правосуб’єктність їх учасників. Значну увагу приділено трудовому договору та колективним договорам і угодам. Окрема увага приділяється питанням встановлення і налагодження соціального партнерства в Україні.
   Пропонований посібник розраховано на студентів, аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів та усіх хто цікавиться проблемами правового регулювання сфери праці в Україні.

 
Энциклопедия банковского маркетинга PDF Друк e-mail
Энциклопедия банковского маркетинга

   ВладиславлевД. Н.
   Энциклопедия банковского маркетинга. - М.: Ось-89,2006. - 256 с.
ISBN 5-98534-118-6
   Рост конкуренции и широкое развитие розницы на рынке банковских услуг вызвали всплеск интереса к банковскому маркетингу. Автор книги, на практике занимающийся банковским маркетингом с 1997 года, рассматривает и обобщает наиболее интересные методы решения важнейших маркетинговых задач в банке. Конкретные примеры из опыта работы иллюстрируют каждый из методов, наглядно показывая его эффективность.
   В книге поднимаются проблемы оценки качества клиентского обслуживания, организации розничных продаж, создания специальных отраслевых предложений, разработки новых банковских продуктов, конкурентной разведки, управления банковской рекламой и PR, развития бренда, управления CRM-системой, call-center, вебсайтом и тарифными планами, а также многие другие проблемы, которые руководство банка ставит перед маркетинговой службой.
   Книга предназначена для владельцев и руководителей банков, специалистов по банковскому маркетингу, студентов и преподавателей высших учебных заведений, а также для широкого круга лиц, желающих ориентироваться в технологиях банковского маркетинга.

 
Практикум по товароведению и экспертизе промышленных товаров PDF Друк e-mail
Практикум по товароведению и экспертизе промышленных товаров

   Практикум по товароведению и экспертизе промышленных товаров : учеб. пособие для студ. высш. учеб. заведений / О. Б. Горюнова, Ю. В. Додонкин, Г. И. Злобина и др. ; под ред. А. Н. Неверова. — 2-е изд., испр. — М. : Издательский центр «Академия», 2006. — 368 с.
   ISBN 5-7695-3444-3
   Изложены методики лабораторных и практических работ, позволяющие осуществить товароведную оценку товаров и материалов, а также их идентификацию и товарную экспертизу. Указаны цели проведения каждой работы и перечень материалов, оборудования, нормативных документов, учебных пособий, каталогов и т.п.
   Для студентов высших учебных заведений.

 
Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий PDF Друк e-mail
Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий

   Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий: Для предприятий обществ. питания/Авт.-сост.: А.И. Здобнов, В.А. Цыганенке — К.:, ООО «Издательство Арий», М.: ИКТЦ «Лада», 2010 . - 680 с: ил.
   ISBN 978-5-94832-140-0

   Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания разработан Научно-исследовательским институтом общественного питания, специалистами и практическими работниками отрасли.
   Настоящий сборник содержит разделы: холодные блюда; супы; блюда из картофеля, овощей и грибов; блюда из круп; блюда из макаронных изделий; блюда из яиц; блюда из творога; блюда из рыбы, морепродуктов и раков; блюда из мяса и мясных продуктов; блюда из сельскохозяйственной птицы, пернатой дичи и кролика; гарниры; соусы; сладкие блюда; напитки; коктейли; мучные изделия; украинские национальные блюда.
   Для предприятий общественного питания всех форм собственности.

 
« ПочатокПопередня351352353354355356357358359360НаступнаКінець »

Сторінка 352 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Т. 2 : Філософія права
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки