04 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Історія педагогіки PDF Друк e-mail
Історія педагогіки

   Левківський М.В.
   Історія педагогіки: Навч.-метод, посібник. Вид. 4-те,. Навч. пос. - К.: Центр учбової літератури, 2011. — 190 с
   ISBN 978-966-364-554-4

   Матеріали посібника вміщують набутки з історії освіти й виховання з позицій соціокультурного підходу у відповідності з програмою "Історія педагогіки" для вузів. Враховуючи специфіку оцінювання пізнавальної діяльності студентів-заочників розроблена система модулів з вартісною оцінкою всіх видів діяльності студентів (практичних, проблемних і творчих завдань та тестів для самоконтролю).
   Адресується студентам і викладачам педагогічних ВНЗ та педагогічних коледжів.

 
Менеджмент туризму PDF Друк e-mail
Менеджмент туризму

   Кіптенко В.К.
   Менеджмент туризму : підручник / В.К. Кіптенко. — К. : Знання, 2010. — 502 с
   ISBN 978-966-346-800-6
   У підручнику на сучасному рівні розглянуто сутність і найважливіші сторони менеджменту туризму, історію розвитку управління туристичною діяльністю, визначено систему, об'єкти і суб'єкт управління в туризмі, розкрито особливості управління внутрішнім і зовнішнім середовищем, сполучними процесами, персоналом та процесами праці в туризмі, управління, орієнтованого на клієнта, функції, принципи і методи менеджменту туризму. Особливу увагу приділено управлінню туристичними територіями і регіонами. Теоретичні положення підкріплено прикладами і практичними рекомендаціями. У кінці книги до коленого розділу наведено практикум, до складу якого входять тестові завдання, ситуаційні завдання і теми для обговорення.
   Для студентів географічних, історичних та економічних факультетів, які вивчають дисципліну "Менеджмент туризму", викладачів вищих навчальних закладів, фахівців у галузі туризму.

 
Англійська мова для спеціалістів у сфері харчових технологій PDF Друк e-mail
Англійська мова для спеціалістів у сфері харчових технологій

   Воскобойник В. І., Ангіпова А. В., Остапченко О. Б.
   Англійська мова для спеціалістів у сфері харчових технологій. Навч. посіб. - К.: Центр учбової літератури, 2011. — 378 с
   ISBN 978-611-01-0230-8

   Мета навчального посібника - розвиток мовленнєвих навичок студентів, які вивчають харчові технології та інженерію. Вміщені оригінальні тексти мають професійно орієнтований характер, що забезпечить розвиток їх комунікативної компетенції шляхом збагачення словникового запасу майбутніх інженерів-технологів фаховою англомовною лексикою та формування культури їх професійного мовлення.
   Система вправ має на меті розвиток навичок студентів у чотирьох видах мовленнєвої діяльності - читанні, аудіюванні, говорінні (діалогічному та монологічному мовленні), письмі. Граматичний довідник та вправи допоможуть покращити граматичну компетенцію студентів, а лексичні вправи, тематичний словник та глосарій термінів сприятимуть процесу оволодіння студентами професійною лексикою. Ситуації (Case Studies) та ситуативні завдання розвиватимуть практичні навички використання англійської мови в ситуаціях, наближених до реальності.
   До навчального посібника додається аудіодиск із записами текстів для аудіювання.
   Для студентів та аспірантів вищих навчальних закладів, а також спеціалістів у сфері харчових технологій та інженерії.

 
Публічна політика: Вступ до теорії й практики аналізу політики PDF Друк e-mail
Публічна політика: Вступ до теорії й практики аналізу політики

   Парсонс, Вейн
   Публічна політика: Вступ до теорії й практики аналізу політики: Пер. з англ.- К.: Вид. дім «Києво-Могилянська академія», 2006.- 549 с
   ISBN 966-518-362-1

   З усіх підручників з аналізу публічної політики книга Вейна Парсонса визнана найкращою для початку вивчення політичних процесів і явищ, об'єднаних поняттям «публічна» (або, в слов'янському варіанті, «державна») політика. Професор Парсонс, завідувач кафедри політичних наук Коледжу Куш Мері Лондонського університету, розглядає і загальні питання, і конкретні підходи й теорії вироблення, здійснення, зміни чи завершення публічної політики.

 
Кредитная кооперация PDF Друк e-mail
Кредитная кооперация

   Шкляр М. Ф. Кредитная кооперация: Учебное пособие. — 3-е изд., исп. и доп. — М.: Издательско-торговая корпорация «Дашков и К°», 2007. — 334 с.
   ISBN 5-94798-407-5

   В учебном пособии с учетом современных требований рассматриваются генезис и эволюция кредитной кооперации за рубежом. На основе обширных материалов о развитии кредитной кооперации раскрываются основные компоненты механизма ее функционирования в дореволюционной России. Освещается современное состояние сельской кредитной кооперации и ее роль в развитии агропромышленного комплекса Российской Федерации.
   Подробно излагаются правовые и организационно-экономические основы создания и функционирования сельских кредитных кооперативов, вопросы кредитно-финансовой деятельности.
   Учебное пособие предназначено для преподавателей, аспирантов, студентов кооперативных вузов, колледжей, руководителей и практических работников кредитных кооперативных организаций.
   Материал, содержащийся в пособии, может служить методическим и практическим руководством для выполнения контрольных, курсовых и дипломных работ.

 
« ПочатокПопередня341342343344345346347348349350НаступнаКінець »

Сторінка 347 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Как разговаривать с кем угодно, когда угодно и где угодно
Продовольственная безопасность России: еще один взгляд на проблему
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки