04 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Ринок і ресурси споживчих товарів PDF Друк e-mail

Ринок і ресурси споживчих товарів   Офіленко Н. О., Кайнаш А. П., Калашник О. В., Мороз С. Е.
   Ринок і ресурси споживчих товарів. Навч. посіб. - К.: Центр учбової літератури, 2011.-184 с
   ISBN 978-966-364-920-7

   Навчальний посібник присвячений вивченню та аналізу ринку і ресурсів продовольчих і непродовольчих товарів України, вивчає комплексну оцінку споживчого ринку, його потенціал і тенденції розвитку.
   Основна частина навчального посібника розкриває закономірності та принципи розміщення ресурсів споживчих товарів України, основні їх складові, дає комплексну оцінку споживчого ринку, аналізує його потенціал і тенденції розвитку.


 
Сервисология. Человек и его потребности PDF Друк e-mail

Сервисология. Человек и его потребности   Удальцова, Мария Васильевна.
   Сервисология. Человек и его потребности : учеб. пособие/ М.В. Удальцова, Е.В. Наумова. — М.: Издательство «Омега-Л», 2011. — 105 с. : ил. — (Библиотека высшей школы).
   ISBN 978-5-370-02113-8

   I. Наумова, Елена Вадимовна. 
   Агентство С1Р РГБ
   В учебном пособии, подготовленном в соответствии с Государственным образовательным стандартом по дисциплине «Сервисология (человек и его потребности)», рассматриваются содержание предмета сервисологии как учебной дисциплины, ее взаимосвязь с другими науками о человеке и обществе, типология потребностей, технологии сервисного обслуживания.
   Учебное пособие предназначено студентам, обучающимся сервисным специальностям, а также будет полезно всем интересующимся вопросами сервисного обслуживания.


 
Менеджмент туризму PDF Друк e-mail
Менеджмент туризму

   Школа I. М., Корольчук О. П.
   Менеджмент туризму : підручник. - Чернівці : Книги - XXI, 2011.-464 с.
   ISBN 978-617-614-003-0

   У підручнику розкриваються основні поняття туризму, види, засоби, методи і форми туристичної діяльності; наведена характеристика міжнародних, регіональних та національних туристичних організацій; аналізуються різні аспекти туризму (мотивація туристичних поїздок, формування туристичного продукту і його ціни); розглядається вплив зовнішнього і внутрішнього середовища на ефективність діяльності туристичного підприємства, стратегія діяльності і розвитку туристичної галузі, менеджмент і маркетинг туризму, еволюція розвитку міжнародного туристичного ринку.
   Для студентів, аспірантів, викладачів і фахівців, що вивчають розвиток і управління туристичної галузі.

 
Ринкова трансформація аграрного сектора PDF Друк e-mail
Ринкова трансформація аграрного сектора

   Осташко Т.О.
   Ринкова трансформація аграрного сектора. — К.: Фенікс, 2004. — 280 с. ISBN 966—651—165—7.

   У монографії комплексно розглядаються соціально-економічні трансформації аграрного сектора України, починаючи від визначення мети перетворень, закономірностей і особливостей трансформаційних процесів в Україні порівняно з іншими постсоціалістичними країнами, і закінчуючи аналізом переваг і ризиків наступних кроків ринкових реформ. Дослідження базується на даних соціально-економічного моніторингу структурної реформи в Україні і широко використовує досвід інших країн з перехідною економікою.
   Для науковців, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, спеціалістів і керівників підприємств, установ і організацій АПК, а також всіх, хто цікавиться ходом аграрної реформи, її соціальними і економічними наслідками.

 
Правові основи зовнішньоекономічної діяльності PDF Друк e-mail
Правові основи зовнішньоекономічної діяльності

   Правові основи зовнішньоекономічної діяльності. Навчальний посібник.
   За відпов. ред. Л.С. Сміяна. - К.: КНТ, 2008. - 416 с
   ISBN 978-966-373-382-1

   Підручник розроблено у відповідності до положень Конституції України, Цивільного та Господарського кодексів, Закону України «Про зовнішньоекономічну діяльність», а також інших нормативно-правових актів України. Структура і зміст підручника визначаються програмою навчального курсу «Правові основи зовнішньоекономічної діяльності».
   Навчальний посібник розрахований на викладачів і студентів вищих навчальних закладів України юридичних та економічних спеціальностей, а також фахівців, що займаються зовнішньоекономічною діяльністю.

 
« ПочатокПопередня341342343344345346347348349350НаступнаКінець »

Сторінка 345 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Позиционирование: битва за умы
Стратегічний аналіз
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки