04 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Статистика ринку товарів та послуг PDF Друк e-mail

Статистика ринку товарів та послуг   Статистика ринку товарів та послуг : навч. посіб. / Н.М. Гаркуша, І.А. Бігдан, О.В. Прокопова та ін. — К. : Знання, 2011. —341с.
   ISBN 978-966-346-643-9

   У посібнику висвітлено теоретичні основи та узагальнено досвід з методології статистичного аналізу товарного ринку. Розкрито концептуальну сутність дисципліни та її інформаційні джерела. Висвітлено засади статистичного забезпечення маркетингових досліджень, проблеми моніторингу і методи аналізу кон'юнктури ринку, цін, товаропросування, товарообороту, товарних запасів, ринкової інфраструктури та ефективності ринку товарів і послуг. При підготовці посібника використано законодавчі, нормативні та інструктивні матеріали стосовно статистики. У кінці книги наведено літературні джерела зі статистики ринку товарів та послуг.
   Для студентів економічних спеціальностей та викладачів вищих навчальних закладів. Книга може бути використана для самостійного вивчення дисципліни "Статистика ринку товарів та послуг".


 
Облік, аналіз та аудит зовнішньоекономічної діяльності: Практикум PDF Друк e-mail

Облік, аналіз та аудит зовнішньоекономічної діяльності: Практикум   Маслак О.О., Жежуха В.Й., Дорошкевич К.О., Овчарук В.В., Томич М.М.
   Облік, аналіз та аудит зовнішньоекономічної діяльності: Практикум: Навч. посібн. - К.: Каравела, 2011. - 280 с.
   ISBN 978-966-2229-21-9

   Навчальний посібник відповідає робочій програмі дисципліни «Облік, аналіз та аудит зовнішньоекономічної діяльності». Він містить базові поняття до кожної теми, перелік контрольних запитань, тестові завдання, задачі, а також перелік рекомендованої літератури з відповідних тем навчальної дисципліни. Для кращого засвоєння матеріалу навчальний посібник містить лабораторні роботи.
   Навчальний посібник рекомендується для студентів галузі знань «Менеджмент і адміністрування» фахового спрямування «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», аспірантів, викладачів, науковців, підприємців, менеджерів, економістів, фінансистів та інших фахівців, що цікавляться питаннями обліку, аналізу та аудиту зовнішньоекономічної діяльності.


 
Вища математика для економістів PDF Друк e-mail

Вища математика для економістів   Валєев К.Г.
   Вища математика для економістів : навч. посіб. / К.Г. Валєєв, І.А. Джалладова, С.В. Дегтяр. — К. : Знання, 2011. — 287 с
   ISBN 978-966-346-646-0

   У навчальному посібнику викладено основи вищої математики, на яких базуються математичні методи, що застосовуються для розв'язання економічних задач. Докладно подаються відомості з лінійної алгебри, аналітичної геометрії, диференціального та інтегрального числення, диференціальних та різницевих рівнянь. Матеріал подається на чітких прикладних засадах, що відповідає сучасним світовим тенденціям стосовно математичної освіти майбутніх економістів. До кожної теми пропонуються добірки задач із розв'язками, від найпростіших до складніших.
   Розраховано на студентів, аспірантів, викладачів економічних спеціальностей, а також економістів-практиків.

 
Психологія управління PDF Друк e-mail

Психологія управління   Ходаківський Є. І., Богоявленська Ю. В., Грабар Т. П.
   Психологія управління. Підручник. 3-тє вид. перероб. та доп. - К.: Центр учбової літератури, 2011. - 664 с
   ISBN 978-966-364-949-8

   Підручник підготовлено колективом науковців вищих навчальних закладів. У праці представлено принципи формування трудових колективів, соціоітеграційні аспекти формування особистості високопрофесійного менеджера, синергійні концепції психології управління, методику управління конфліктною ситуацією. Викладено прикладні аспекти психокомунікації, психології управління поведінкою та дисципліни персоналу, безпосередньо психології праці, праксеологічні кластери. Запропоновано психоінформативні засади менеджменту, проаналізовано зміст соціально-психологічної роботи сучасного управлінця з урахуванням тенденцій до групової самоорганізації та психологічних особливостей управління.
   З використанням методологічного апарату синергетики, представлено сучасні досягнення в психології управління, що грунтуються на соціоінтеграції, психоінформатиці, конфліктології, гештальтпсихології, біхевіоризмі, психотерапії, праксеології. Висвітлено концепції людино-етичних та гуманістичних засад управління на підставі наукових розробок вчених-людинознавців: Кароля Войтили, Карла Густава Юнга, Дейла Карнегі, Збігнева Пщоловського, Вірджинії Сатір та інших, визначено їх роль у психології управління.
   Підручник розрахований на студентів вищих навчальних закладів, які вивчають курси «Психологія управління», «Психологія праці», «Управління персоналом», «Менеджмент організацій», «Економіка праці та соціально-трудові відносини», «Конфліктологія», магістрів, аспірантів, викладачів, а також може бути корисним для широкого загалу читачів: економістів, менеджерів, науковців, урядовців, представників неурядових громадських організацій, політиків, соціальних та педагогічних працівників.


 
Практичний курс української мови PDF Друк e-mail

Практичний курс української мови   Єгорова Т. Д.
   Практичний курс української мови. 2-те вид. випр. — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 160 с
   ISBN 978-611-01-0034-2

   У навчальному посібнику «Практичний курс української мови» у зручній і доступній формі розглядаються питання основних розділів української мови -лексикології, фразеології, орфоепії, орфографії і пунктуації. Наведено різноманітні схеми, таблиці, приклади перекладу з російської мови па українську найуживаніших слів і словосполучень.
   Для глибокого засвоєння теоретичного матеріалу подано тексти диктантів і варіанти тестів для самоконтролю. .Міститься опис синтаксичних особливостей побудови словосполучень і речень. Окремі розділи присвячені проблемам формування одиниць зв'язного мовлення та основам пунктуації.
   Посібник розрахований па слухачів, студентів, державних службовців, ділових осіб, усіх, хто цікавиться проблемами української мови та бажає підвищити рівень мовної культури.


 
« ПочатокПопередня341342343344345346347348349350НаступнаКінець »

Сторінка 344 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Бизнес-путь: Билл Гейтс. 10 секретов самого богатого в мире бизнес-лидера
Світові офшорні центри
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки