04 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Підготовка ділової документації в MS Word PDF Друк e-mail

Підготовка ділової документації в MS Word   Золотарьова І. О., Костіна 3. Л.
   Підготовка ділової документації в MS Word: Методичні вказівки та завдання до виконання самостійної роботи для студентів денної та заочної форми навчання. - X.: ВД «ІНЖЕК», 2007.- 144 с. Укр. мова

   Метою методичних указівок є надання допомоги студентам-заочникам під час виконання контрольних робіт, набуття практичних навичок використання інструментальних засобів текстового редактора Word XP/2003 для підготовки ділової документації, при розв'язанні завдань планування й управління бізнесом, а також розвиток професійного творчого потенціалу студентів.
   Рекомендовано для використання в навчальному процесі та самостійної підготовки студентів денної та заочної форми навчання.


 
Права та свободи людини і громадянина PDF Друк e-mail

Права та свободи людини і громадянина   Пазенок А. С.
   Права та свободи людини і громадянина : навч. посіб. / А. С. Пазенок. — К. : Академвидав, 2010. — 176 с (Серія «Альма-матер»).
   ISBN 978-966-8226-89-2 ISBN 978-617-572-007-3

   У демократичних, правових, соціально орієнтованих державах особливою цінністю є права та свободи людини і громадянина У різних правових системах права і свободи формувалися та конституційно закріплювалися на основі певних закономірностей і національно-історичної специфіки. Пізнання їх є необхідною умовою формування і гармонізації законодавства кожної країни. Теоретичні і прикладні аспекти цієї проблематики розкрито у пропонованому навчальному посібнику.
   Посібник адресований студентам юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів. Прислужиться й історикам, політологам, усім, хто цікавиться особливостями розвитку національних


 
Краткое слово о философии для лидера PDF Друк e-mail

Краткое слово о философии для лидера   Стрижко В. А.
   Краткое слово о философии для лидера: Учебное пособие. 3-е изд., испр. и доп.- X.: ИД «ИНЖЭК», 2008.- 232 с. Русск. яз. ISBN 978-966-392-188-4

   Книга посвящена очень важной и актуальной проблеме — повышению философской культуры, культуры мышления современного лидера. Это емкое, информативно насыщенное и в то же время доступно, ясно, отчетливо сформулированное разъяснение основного из того, что представляет собой философское знание в прошлом и настоящем.
   Такое разъяснение не заменяет собой скрупулезного и глубокого изучения философии, но оно позволяет избежать растерянности и так часто встречающихся затруднений у многих, кто пытается овладеть этой областью знаний.
   Книга рассчитана на широкий круг читателей, но в особенности и прежде всего — на лидеров, а также студентов, аспирантов, молодых ученых, творческих работников, вереде которых, как правило, и формируются лидеры.
   Книга присвячена дуже важливій і актуальній проблемі — підвищенню філософської культури, культури мислення сучасного лідера. Це ємне, інформативно насичене й у той же час доступно, ясно, чітко сформульоване роз'яснення основного з того, що являє собою філософське знання в минулому і сьогоденні.
   Таке роз'яснення не замінює собою скрупульозного і глибокого вивчення філософії, але воно дозволяє уникнути розгубленості і таких частих утруднень у багатьох, хто намагається опанувати цією областю знань.
Книга розрахована на широке коло читачів, але особливо і насамперед — на лідерів, а також студентів, аспірантів, молодих вчених, творчих працівників, у середовищі яких, як правило, і формуються лідери.

 
English: новый самоучитель PDF Друк e-mail

English: новый самоучитель   Дугин СП.
   English: новый самоучитель / СП. Дугин. — Ростов н/Д : Эдэлника; Сумы : ИТД «Университетская книга», 2008. — 378 с. — (Школа иностранных языков).
   ISBN 978-966-680-378-1 (ИТД «Университетская книга) ISBN 978-5-91530-016-2 (000 «Эдэлника»)

   В последние годы появилось большое количество пособий и самоучителей, обещающих научить английскому языку за 6-8 недель. Ну что ж, для будущего мойщика посуды в каком-нибудь нью-йоркском ресторане этого, может быть, и достаточно. Но если ваша цель — научиться правильно и грамотно читать, писать и говорить по-английски, вы просто обязаны познакомиться с определенными явлениями английской грамматики, которые мы назвали бы основополагающими. Именно такие и представлены в этом самоучителе.
   Для студентов, школьников и изучающих английский язык самостоятельно.


 
Формування якості товарів. Частина 1 PDF Друк e-mail

Формування якості товарів. Частина 1   Назаренко В. О., Юдічева О. П., Жук В. А.
   Формування якості товарів. Частина 1. Навчальний посібник. -К.: Центр учбової літератури, 2012. - 386 с
   ISBN 978-611-01-0295-7

   Навчальний посібник розроблено у відповідності з програмою курсу з урахуванням сучасного стану харчової промисловості України. Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів рослинного походження вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами основи сучасного виробництва окремих груп продовольчих товарів. Розглядаються закономірності формування споживчих властивостей в процесі виготовлення продукції. Для перевірки рівня засвоєння програмного матеріалу наводяться контрольні запитання та тести. Навчальний матеріал викладено з урахуванням особливостей професійної діяльності майбутніх фахівців.
   Навчальний посібник призначений для студентів товарознавчих спеціальностей.


 
« ПочатокПопередня341342343344345346347348349350НаступнаКінець »

Сторінка 341 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Драйв. Завести сотрудников и достичь выдающихся результатов
Уроки лидерства
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки