04 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Багатокритеріальність і динаміка економічного ризику (моделі та методи) PDF Друк e-mail

Багатокритеріальність і динаміка економічного ризику (моделі та методи)   Верченко П. I.
   Багатокритеріальність і динаміка економічного ризику (моделі та методи): Монографія. — К.: КНЕУ, 2006. — 272 с 
   ISBN 966-574-883-1

   Монографія присвячена подальшому розвитку такого нового напрямку в економічній науці, як економічна ризикологія. Власне, таких аспектів дослідження економічного ризику, як його багатокритеріальність та динаміка. Проблеми, яких торкається автор, тісно пов'язані з моделюванням економічних процесів обґрунтування прийняття рішень, обтяжених невизначеністю та конфліктністю щодо внутрішнього стану економічного об'єкта і зовнішнього (економічного) середовища, цілепокладання тощо.
   Альтернативні рішення пропонується аналізувати з позиції багатьох цілей та з використанням багатьох критеріїв (так звана багатоцільова багатокритеріальна модель) як у статиці, так і в динаміці розвитку системи. Аналізується низка проблем, що виникають у процесі реалізації цієї методики.
   Підходи, що розвиваються в монографії, можуть зацікавити наукову спільноту, яка переймається проблемами економіко-математичного моделювання, викладачів, аспірантів та магістрів економічних вузів України.

 
5000 лет информатики PDF Друк e-mail

5000 лет информатикиВайсбанд И.Д.

5000 лет информатики. – М: Чёрная белка, 2010. 352 с. – (Невероятная наука).

ISBN 978-5-91827-005-9

В книге рассматривается внутренняя структура общества, определяются психологические типы элит и различные установки индивида по отношению к группе. Автор предлагает позиционную модель, в которой четырем активным положениям психических функций в модели психики человека сопоставляются четыре ветви власти, включая прессу. Отдельная глава посвящена неисправностям, которые могут возникнуть в работе психических функций человека, оказывая на окружающих негативное воздействие, а при обладании «больным» власти — приводя к многомиллионным жертвам.

Это произведение, богатое оригинальными идеями, заставляющее по-новому взглянуть на историю человечества в целом и судьбы отдельных людей.

 
Міжнародні страхові послуги PDF Друк e-mail

Міжнародні страхові послуги   Кузьмін О.Є., Завербний А.С., Іващук Н.Л.
   Міжнародні страхові послуги: Навчальний посібник. — Львів: Видавництво «Растр-7», 2009. — 444 с. 
   ISBN 978-966-2004-25-0
   Навчальний посібник послідовно відображає економічний зміст міжнародних страхових операцій, особливості їх реалізації, функціонування ринків даних послуг в зарубіжних країнах. В посібнику розглядаються види міжнародних страхових послуг: медичне страхування, страхування життя, страхування пенсій, страхування від нещасних випадків, страхування від безробіття, морське, авіаційне та автотранспортне страхування, страхування вантажів, сільськогосподарське страхування, страхування підприємницьких ризиків, страхування технічних ризиків, страхування майна і відповідальності громадян, міжнародні послуги банківсько-страхових груп тощо а також особливості реалізації даних послуг.
   Навчальний посібник «Міжнародні страхові послуги» призначений для студентів базових напрямів «Менеджмент» та «Економіка і підприємництво» всіх форм навчання при вивченні дисциплін «Страхові послуги», «Міжнародні страхові послуги», «Страхування», «Страхування зовнішньоекономічних операцій», «Фінанси підприємств» «Страхування зовнішньоекономічної діяльності». Він може бути корисним для викладачів вищих навчальних закладів та технікумів, аспірантів, економістів широкого профілю, менеджерів, працівників страхових організацій, банківських структур, інвестиційних фондів а також для всіх, хто цікавиться проблемами міжнародного страхування.

 
Діловодство, яким воно має бути PDF Друк e-mail

Діловодство, яким воно має бути   Упорядник - адвокат, Лівшиц Давид Мойсейович
   Діловодство, яким воно має бути [текст] практичний посібник : — К.: «Центр учбової літератури», 2013. — 536 с
   ISBN 978-611-01-0427-2
   Діловодство вивчається з метою формування у майбутніх фахівців уміння та навичок роботи з документами, які супроводжують діяльність будь-якої організації, і державної, і приватної, а в органах місцевого управління мають свою специфіку, оскільки значна частина цих документів виходить за рамки самої організації і їх дія розповсюджується на всю територію, яка підпорядкована органу місцевої влади.
   Крім того, до цих документів звертається велика кількість людей, вони дуже часто носять нормативний, правовий характер, складаючи основу документальної комунікації муніципальних органів управління як з населенням, так і з підприємствами, які розташовані на підпорядкованій органу управління території, а також з організаціями та установами, які безпосередньо підпорядковані держадміністраціям.

 
Інформаційні технології та технічні засоби навчання PDF Друк e-mail

Інформаційні технології та технічні засоби навчання   Буйнипька О. П.
   Інформаційні технології та технічні засоби навчання. Навч. посіб. - К.: Центр учбової літератури, 2012. - 240 с.
   ISBN 978-611-01-0338-1

   Посібник укладено відповідно програми курсу «Інформаційні технології та технічні засоби навчання», який є нормативною дисципліною навчального плану підготовки бакалаврів напрямів 6.010106 - соціальна педагогіка, 6.030103 - практична психологія, 6.010102 — початкова освіта.
   В посібнику, згідно з вимогами кредитно-модульної системи, представлено теоретичний матеріал про сучасні інформаційно-комунікаційні технології, що застосовуються для опрацювання й подання навчальних, консультативних та рекламних матеріалів.
   Перевірити засвоєні знання під час проходження змістового модуля допоможуть студентам розроблені тестові завдання, а визначити чи опановано навчальний курс на достатньому рівні доцільно за орієнтовним екзаменаційним тестовим завданням. Для швидкого знаходження необхідних термінів, понять у посібнику подано короткий термінологічний словник та покажчик термінів і понять.


 
« ПочатокПопередня291292293294295296297298299300НаступнаКінець »

Сторінка 295 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Позиционирование: битва за умы
Кримінологія
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки