04 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Менеджмент європейської економічної інтеграції PDF Друк e-mail

Менеджмент європейської економічної інтеграціїМенеджмент європейської економічної інтеграції : підручник / С. М. Писаренко, Н. В. Горін, Л. А. Українець та ін. ; за ред. С. М. Писаренко. — К. : Знання, 2012. — 373 с.

ISBN 978-966-346-818-1

У підручнику розкрито теоретичні засади та організаційно-економічний механізм формування європейської економічної інтеграції. Він є підґрунтям для вивчення структури та особливостей функціонування Європейського Союзу як єдиного у світовій економіці регіонального об'єднання найвищого рівня інтеграції. Висвітлено сутність менеджменту, особливості структури та функцій органів наднаціонального регулювання в ЄС з урахуванням основних принципів, завдань та цілей європейської економічної інтеграції.

Для студентів та викладачів вищих навчальних закладів, фахівців органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, а також усіх, хто цікавиться проблемами європейської економічної інтеграції.

 
Управління діяльністю організаційно-виробничих систем PDF Друк e-mail

Управління діяльністю організаційно-виробничих систем   Петрович Й. М.
   Управління діяльністю організаційно-виробничих систем : навч. посіб. / Й. М. Петрович. — К. : Знання, 2013. — 510 с.
   ISBN 978-617-07-0081-0

   У навчальному посібнику узагальнено вітчизняний і зарубіжний досвід управління діяльністю організаційно-виробничих систем у ринкових умовах господарювання. Чільне місце відведено теоретичним засадам їх формування і функціонування, особливий акцент зроблено на висвітленні проблемних питань управління інноваційною, виробничою, постачальницькою та збутовою діяльністю. Розглянуто проблем¬ні питання управління процесами адаптації, диверсифікації, конверсії та перепрофілювання діяльності організаційно-виробничих систем. Актуалізації й перевірці засвоєння матеріалу сприятимуть вміщені в посібнику контрольні запитання та тести.
   Для студентів вищих навчальних закладів, які опановують економічні спеціальності освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр", а також для студентів технічних спеціальностей, слухачів закладів підвищення кваліфікації, аспірантів, економістів і менеджерів, освітян та науков¬ців, яких цікавлять сучасні проблеми управління.

 
Основи рослинництва і тваринництва PDF Друк e-mail

Основи рослинництва і тваринництва   Бірта Г. О. Основи рослинництва і тваринництва, [текст] : навч. посіб. / Г. О. Бірта, Ю.Г. Бургу- К.: «Центр учбової літератури», 2014. - 304 с
   ISBN 978-617-673-249-5

   В навчальному посібнику розглядаються основні сільськогосподарські культури, їх значення, історія і поширення, ботанічні та біологічні особливості, закономірності росту і розвитку.
   Навчальний посібник подає характеристику основних видів сільськогосподарських тварин, основні напрями продуктивності і породні ресурси. Представлена оцінка тварин за екстер'єром і продуктивними якостями.
   Навчальний посібник розраховано на студентів навчальних закладів III-IV рівнів акредитації з напряму підготовки «Товарознавство і торговельне підприємництво», а також для аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів.

 
Облік і звітність суб'єктів малого підприємництва PDF Друк e-mail

Облік і звітність суб'єктів малого підприємництва   Верига Ю. А. Облік і звітність суб'єктів малого підприємництва [текст] : навч. посіб. / Ю. А. Верига, Є. А. Карпенко, Г. О. Соболь, Н. О. Кулявець -К. : «Центр учбової літератури», 2014. — 272 с
   ISBN 978-617-673-270-9

   Навчальний посібник підготоапено відповідно до навчальної програми дисципліни «Об¬лік і звітність суб'єктів малого підприємництва». Авторами висвітлено загальні засади здійс¬нення господарської діяльності суб'єктами малого підприємництва, порядок застосування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності та форм ведення бухгалтерського обліку. Висвітлено особливості організації й методики обліку активів, пасивів, витрат, доходів і фінансових результатів суб'єктами малого підприємництва. Розкрито склад, структуру, порядок складання і подання звітності суб'єктів малого підприємництва.
   До кожної теми запропоновано методичні поради до вивчення теоретичного матеріалу, наведено перелік питань та завдання для практичних занять, самостійної та індивідуальної роботи, термінологічний словник, а також тести для самоконтролю знань, що сприяєтиме набуттю, закріпленню та поглибленню теоретичних знань і практичних навичок з дисципліни. Запропоновано теми рефератів, підготовка яких дозволить розкрити науковий потенціал фахівців з обліку і аудиту.
   Матеріал навчального посібника орієнтований на студентів та викладачів вищих навча¬льних закладів, та буде корисним працівникам бухгалтерського обліку та підприємцям, аспірантам.

 
Розвиток депозитарної і депозитної дія тьності в Україні PDF Друк e-mail

Розвиток депозитарної і депозитної дія тьності в Україні   Сало І. В.
   Розвиток депозитарної і депозитної дія тьності в Україні: монографія /І. В. Сало. - Суми : Університетська книга, 2013. - 98 с

   У монографічному дослідженні розглядається обіг державних цінних паперів та розвиток депозитарної і депозитної діяльності в Україні. Для викладачів і студентів факультетів банківських технології! вузів.

 
« ПочатокПопередня291292293294295296297298299300НаступнаКінець »

Сторінка 292 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Психологический прессинг
Державні політичні діячі: зарубіжний та вітчизняний досвід
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки