30 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Історія економіки та економічної думки: структурно-логічні схеми, таблиці, малюнки PDF Друк e-mail

Історія економіки та економічної думки: структурно-логічні схеми, таблиці, малюнки   Краус Н. М.
   Історія економіки та економічної думки: структурно-логічні схеми, таблиці, малюнки [текст] : навч. посіб. / Н. М. Краус - К. : «Центр учбової літератури», 2014. - 504 с
   ISBX 978-617-673-251-8
   Навчальний посібник з історії економіки та економічної думки закладає основи економічної освіти, професійного погляду на явища, процеси і закономірності розвитку економічного життя суспільства протягом всього існування людства.
   Особливістю посібника є те, що матеріал історії економіки й економічної думки подано з використанням структурно-логічних схем, таблиць і наглядних малюнків, що полегшує розуміння логіки зародження та еволюції концепцій, теорій, поглядів на економічні процеси, пізнання їх динамічних й суперечливих взаємозв'язків. Схеми і таблиці можуть використовуватися як доповнення до навчального посібника з історії економіки та економічної думки (див., напр.: Історія економіки та економічної думки : навч. посібник (модульний варіант) / Д. П. Богиня, Н. М. Краус, О. В. Манжура та ін. — Хмельницький : ХНУ, 2010. — 428 с), а також для швидкого повторення курсу при підготовці до іспиту.
   Видання рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів, науковців, викладачів, аспірантів, усіх, хто цікавиться історією економіки та економічної думки, економічною теорією.

 
Економіка промислового підприємства PDF Друк e-mail

Економіка промислового підприємства   Маслак О. І., Воробйова Л. Д.
   Економіка промислового підприємства. Навч. посіб. - К.: Центр учбової літератури, 2011.-172 с.
   ISBN 978-611-01-0144-8
   У навчальному посібнику розглядаються концептуальні підходи до промислового підприємства, зокрема, на якому рівні створюється необхідна суспільству продукція, як вирішуються питання економічного витрачання ресурсів, питання зосередження кваліфікованих кадрів, застосування високопродуктивної техніки та технологій, шляхи досягнення економічної ефективності промислового підприємства.
   Посібник написано доступною мовою, має місце поєднання теоретичного матеріалу з практичною інформацією у вигляді прикладів, запитань та тестів для самоконтролю.
   Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів машинобудівних спеціальностей та для керівників і спеціалістів промислових підприємсге.

 
Креативний менеджмент PDF Друк e-mail

Креативний менеджмент   Свидрук 1.1.
   Креативний менеджмент. Навч. посіб. - К.: Центр учбової літератури, 2012.-224 с.
   ISBN 978-611-01-0341-1
   У навчальному посібнику висвітлено засади управління креативними процесами на підприємствах. Розглядаються теоретичні аспекти і шляхи практичного застосування знань в галузі креативного менеджменту. Матеріал викладено з урахуванням закордонного і вітчизняного досвіду в цьому порівняно новому напрямку менеджменту, що дозволить студентам отримати необхідні знання, виявити та розвинути якості і навички, необхідні для ефективної роботи креативного управлінця.
   Посібник призначено для студентів спеціальності 8.000014 «Управління інноваційною діяльністю», а також слухачам системи підвищення кваліфікації, аспірантам, підприємцям, управлінським працівникам вітчизняних підприємств.

 
Управление персоналом PDF Друк e-mail

Управление персоналом   Лукашевич В.М.
   Управление персоналом: Учебное пособие. - Львов: «Новий Світ-2000», 2014.-501 [3] с.
   В учебном пособии рассматриваются основные понятия науки управления персоналом, раскрываются управленческие и организационные подходы, концепции и методология в этой сфере деятельности. Технология кадрового планирования, найма, обучения и развития, управление карьерой, оценка результатов деятельности представлены темами второго раздела. Социально - психологическому аспекту управления персоналом посвящены темы о социальном партнерстве, сплоченности трудового коллектива, завоевании преданности работников, управлении трудовым поведением.
   Учебное пособие рекомендовано для студентов высших учебных заведений. Оно также может быть полезно преподавателям, аспирантам, научным работникам, линейным менеджерам и менеджерам по персоналу.

 
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) PDF Друк e-mail

Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)   Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник): Навчально-методичний посібник / За ред. чл.-кор. В.І. Дробот. — К: Кондор, 2010. — 440 с
   ISBN 978-966-351-319-5
   У навчально-методичному посібнику наведено стислі теоретичні відомості й приклади розрахунків, поширених у хлібопекарському виробництві. Запропоновано конкретні задачі щодо розрахунку за стадіями технологічного процесу: під час підготовки сировини до виробництва; розрахунку рецептур за різних способів приготування тіста; технологічного обладнання; первинного обліку виробництва; у технохімконтролі галузі.
   Призначений для студентів вищих навчальних закладів зі спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» та широкого кола інженерно-технічних працівників хлібопекарської промисловості.

 
« ПочатокПопередня281282283284285286287288289290НаступнаКінець »

Сторінка 285 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Что любят клиенты
Історія зарубіжної літератури XX століття
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки