30 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Інформаційна безпека. Нормативно-правове забезпечення PDF Друк e-mail

Інформаційна безпека. Нормативно-правове забезпечення   Юдін О. К.
   Інформаційна безпека. Нормативно-правове забезпечення: підруч. / О. К. Юдін. — К. : НАУ, 2011. — 640 с
   ISBN 978-966-598-722-2
   Викладено ряд сучасних теоретичних та практичних підходів до ви¬рішення організаційно-технічних та нормативно-правових завдань реалізації процесу захисту інформаційних ресурсів в інформаційно-комунікаційних системах. Ґрунтовно розглянуто нормативно-правове та законодавче врегулювання таких напрямів інформаційної безпеки, як забезпечення функціонування національної системи конфіденційного зв'язку, захисту інформації в автоматизованих та телекомунікаційних системах, побудови комплексних систем захисту інформації, захисту інформації в комп'ютерних системах та мережах, сфери криптографічного та технічного захисту інформації, питання електронно-цифрового підпису тощо. Поряд з вітчизняним законодавчим та нормативно-правовим забезпеченням інформаційної безпеки детально висвітлено завдання нормативно-правового та організаційно-технічного врегулювання питань захисту інформації на базі міжнародних вимог та стандартів.
   Для студентів вищих навчальних закладів напряму підготовки «Безпека інформаційних і комунікаційних систем».

 
Экономика туризма PDF Друк e-mail

Экономика туризма   Черевично Т. В.
   Экономика туризма: Учебное пособие / Т. В. Черевичко. — 2-е изд. — М.: Издательско-торговая корпорация «Дашков и К°», 2012. — 264 с.
   ISBN 978-5-394-01491-8
   Учебное пособие содержит базовые сведения по экономике туризма. Туризм рассматривается, с одной стороны, как глобальный экономический феномен, и в этом контексте показана его категориальная целостность; с другой — как особая сфера экономической деятельности. Автор подробно представляет основные этапы развития туриз¬ма как индустрии, показывает роль туризма в развитии национальной экономики. Также в книге раскрываются макро- и микроэкономические особенности туристской деятельности.
   Для студентов, аспирантов, преподавателей экономических вузов и факультетов, учебных заведений, готовящих специалистов для сферы туризма и гостеприимства, руководителей предприятий и организаций индустрии туризма, а также для всех интересующихся этой темой.

 
Стратегічний аналіз PDF Друк e-mail

Стратегічний аналізСтратегічний аналіз : навч. посіб. / Г. М. Давидов, В. М. Малахова, О. А. Магопець та ін. – 2-ге вид., стер. – К. : Знання, 2014. – 389 с. – (Вища освіта XXI століття).

ISBN 978-966-346-854-9 (серія)

ISBN 978-617-07-0125-1

У посібнику висвітлено комплекс теоретичних і практичних питань організації і методики стратегічного аналізу, розкрито сутність стратегічного аналізу та його роль в управлінні підприємством, методи і методику стратегічного аналізу. Особливу увагу приділено аналізу стратегії виробничої діяльності підприємства, методиці стратегічного аналізу формування, розміщення та структури капіталу підприємства, порядку проведення стратегічного аналізу показників проектованої фінансової звітності. Посібник містить задачі та практичні ситуації, тестові завдання і питання для самостійного опрацювання.

Розраховано на студентів, які навчаються за спеціальністю "Облік і аудит". Посібник буде корисним також студентам інших економічних спеціальностей, аспірантам, економістам-практикам.

 
Мова і міжкультурна комунікація PDF Друк e-mail

Мова і міжкультурна комунікація   Манакін, В. М.
   Мова і міжкультурна комунікація [Текст] : навч. посібник / В. М. Манакін. – К. : ВЦ "Академія", 2012. – 288 с. – ("Альма-матер") . – На укр. яз. – ISBN 978-966-580-390-4.
   У нинішньому часі динамізується спілкування людей, які належать до різних національних та лінгвокультурних спільнот. Це потребує вміння досконало висловлюватися й уважно чути, розуміти специфічні смисли, які виражають та інтерпретують учасники міжкультурної комунікації. Тому її активно вивчають в університетах світу. На основних теоретичних і прикладних^питаннях міжкультурної комунікації зосереджений пропонований навчальний посібник — перший в Україні такого змісту. У ньому особливу увагу приділено міжкультурним розбіжностям, що відображаються в різних мовних картинах світу. їх розглянуто крізь призму українського національного світобачення. Невимушений стиль, цікаві приклади, завдання і запитання, термінологічний словник сприятимуть кращому засвоєнню матеріалу.
   Для студентів вищих навчальних закладів, які вивчають іноземні мови, соціальні комунікації, менеджмент, міжнародні відносини, туризм, соціальну психологію, історію, культурологію та ін. Прислужиться всім, хто працює у сфері міжкультурних і міжнарод¬них контактів, цікавиться нею.

 
Менеджмент внутрішнього і міжнародного туризму PDF Друк e-mail

Менеджмент внутрішнього і міжнародного туризму   Панченко Ю.В., Лугінін О.Є., Фомішин С.В.
   Менеджмент внутрішнього і міжнародного туризму: Навч. посібник./ Ю.В. Панченко, О.Є. Лугінін, С.В. Фомішин.- Херсон: ОДЩ-ПЛЮС, 2013. - 342 с
   ISBN 978-966-2393-98-9
   У посібнику розглянуто теоретичні і методичні питання формування управлінської діяльності в організаціях сфери туризму на основі теорії і практики менеджменту сучасного господарювання. Матеріал посібника доповнює небагатосельні навчальні видання в Україні, де підходи класичного менеджменту поєднуються зі специфікою управління внутрішнього та міжнародного туризму.
   Посібник складається зі вступу, основної частини із 20 розділів, додатків і списку літературних джерел.Основна частина посібника присвячена розгляду специфіки туризму та особливостей його регулювання, функцій менеджменту для організацій сфери туризму, зовнішнім зв'язкам, управлінню конфліктами в туристичній діяльності, використанню методів менеджменту і сучасних інформаційних технологій та інноваціям в індустрії туризму, комунікаціям, ефективності туристичної роботи, вимогам до якості роботи сучасного менеджера в туризмі. Висвітленно основні питання індустрії туризму з готельно-ресторанного менеджменту. За кожною темою посібника наводяться питання до самоконтролю знань.
   Практичну направленість посібника підсилюють тестові вправи, блок завдань для самостійної роботи і термінологічний словник, що наведено у додатках.
   Видання призначено для студентів ВНЗ, які навчаються за напрямом підготовки «Туризм» з дисципліни «Менеджмент туризму», а також викладачам та фахівцям з туристичної діяльності.

 
« ПочатокПопередня281282283284285286287288289290НаступнаКінець »

Сторінка 281 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Грузинская кухня (кухни народов мира)
Реалізація недоторканності права власності під час досудового розслідування
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки