28 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Історія писемності, священних книг і віроповчальних текстів. Том 1 PDF Друк e-mail

Історія  писемності, священних книг і віроповчальних текстів. Том 1Історія писемності, священних книг і віроповчальних текстів [Текст]: Навч. посіб. і хрестоматія в 2 т. : т. 1. / В. І. Лубський, А. Є. Харьковщенко, Т. Г. Горбаченко. М. В. Лубська. - К.: «Центр учбової літератури», 2014. - 448 с

ISBN 978-611-01-0593-4

Навчальний посібник і хрестоматія містять матеріали, щодо історії виникнення писемності, функціонування священних та віроповчальних текстів світових, національних релігій, а також секулярних вчень релігійного характеру.

Для студентів вищих навчальних закладів, аспірантів та всіх, хто цікавиться питаннями релігії.

 
Ораторське мистецтво PDF Друк e-mail

Ораторське мистецтвоКацавець P.C.

Ораторське мистецтво. Підручник. - К.: Алерта, 2014. - 238 с

ISBN 978-617-566-283-0

Підручник «Ораторське мистецтво» складається із 10 розділів. У них розглядаються науково-теоретичні й практичні засади риторики, як науки про ораторське мистецтво. Тут містяться відомості з історії античного судового красномовства та періоду виникнення й розвитку судової риторики в українському судочинстві; мудрі й оригінальні поради античних і слов'янських ораторів щодо опанування тонкощами ораторського мистецтва. Наголошується на правових, етичних, психологічних, логічних, мовно-мовленнєвих аспектах, що є невід'ємними якостями сучасних ораторів.

Для студентів вищих навчальних закладів. Добре прислужиться майбутнім правникам, а також тим, кого цікавить сила живого переконуючого слова та мистецтво оволодіти ним.

 
Фізіологія харчування PDF Друк e-mail

Фізіологія зарчуванняЗубар Н. М.

Фізіологія харчування: практикум [текст] Навч. посіб. / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова - К.: «Центр учбової літератури» 2013.-208 с.

ISBN 978-611-01-0423-4

У навчальному посібнику висвітлено сучасний стан наук про харчування принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з групи ризику та хворих.

Практикум сприяє підготовці спеціалістів з високим рівнем теоретичних знань та практичних навичок. Забезпечує дистанційне навчання, містить блок інформації, самостійну практичну роботу і спрямований на самовдосконалення та творчий пошук.

Призначено для студентів, які навчаються за спеціальностями: 7 091711 -технологія харчування та 7.050201 - менеджмент організацій.

 
Технологія наукових досліджень в економіці PDF Друк e-mail

Технологія наукових досліджень в економіціОспіщев B.I.

Технологія наукових досліджень в економіці : навч. посіб. / В.І. Оспіщев, В.В. Кривошей. — К. : Знання, 2013. — 255 с. — (Вища освіта XXI століття).

ISBN 978-966-346-854-9 (серія)

ISBN 978-966-346-971-3

У пропонованому навчальному посібнику висвітлено найважливіші сторони організації і проведення наукових досліджень у галузі економіки. Розкрито основи наукового пізнання, науки як системи знань, особливості організації наукової творчості. Послідовно розглядаються етапи підготовки до наукового дослідження з економіки, проведення наукового дослідження, методологічні засади і методи наукових досліджень. Особлива увага приділяється основним економіко-математичним методам і методам прогнозування в науковому дослідженні, методам і моделям оформлення результатів, процедурам ухвалення рішень, визначенню ефективності і впровадженню результатів наукових досліджень. Висвітлення програмного матеріалу доповнюється контрольними запитаннями і завданнями. В кінці книги наведено термінологічний словник.

Розраховано на студентів економічних спеціальностей, магістрантів, аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів. Книга буде корисною також молодим науковцям і економістам-практикам.

 
Підприємництво і менеджмент PDF Друк e-mail

Підприємництво і менеджментКоваль З.О., Тивончук O.I.

Підприємництво і менеджмент: Навч. посібник. - Львів: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009. - 172 с.

ISBN 978-966-553-754-0

Висвітлено основні концептуальні положення з підприємництва та менеджменту. Наведено теоретичні відомості, основні питання для обговорення та самостійного вивчення дисципліни, тести і практичні завдання, теми рефератів і рекомендовану літературу, що допоможе здобути знання з основних аспектів підприємництва і менеджменту, а саме: організаційно-правових форм та видів підприємницької діяльності, технології започаткування підприємницької діяльності, її ресурсного забезпечення і державного регулювання, обліку та аналізу цієї діяльності, а також видів організацій як об'єктів управління, процесу, функцій та методів менеджменту, управлінських рішень, комунікації та керівництва в системі менеджменту.

 
« ПочатокПопередня251252253254255256257258259260НаступнаКінець »

Сторінка 260 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A1. Deutsch als Fremdsprache
Управління IT-проектами. Книга 1. Стандарти, моделі та методи управління проектами
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки