01 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Науково-практичний коментар Митного кодексу України PDF Друк e-mail

Науково-практичний коментар Митного кодексу України

Науково-практичний коментар Митного кодексу України. [текст] / За заг. ред. Додіна Є. В. – К. : «Центр учбової літератури», 2016. – 488 с.

ISBN 978-611-01-0653-5

Науково-практичний коментар Митного кодексу України подано з урахуванням останніх змін та доповнень станом на березень 2016 року.

Видання пропонується для працівників органів доходів і зборів, спеціалістів митної справи, підприємців, правників та інших осіб.

 
Науково-практичний коментар Кодексу України про адміністративні правопорушення PDF Друк e-mail

Науково-практичний коментар Кодексу України про адміністративні правопорушення

Науково-практичний коментар Кодексу України про адміністративні правопорушення, [текст] Станом на 20 січня 2016 р. / За заг. ред. С. В. Пєткова. — К. «Центр учбової літератури», 2016. — 552 с

ISBN 978-611-01-0364-0

У даному науково-практичному коментарі подано постатейний аналіз чинної редакції Кодексу України про адміністративні правопорушення з урахуванням останніх змін і доповнень станом на 20 січня 2016 року.

Особливу увагу приділено складам правопорушень, що зазнали змін в 2015-2016 p., a також новим складам правопорушень, запровадженим законодавцем в цей період. При підготовці коментаря широко використано положення профільних законів та підзаконних актів, які встановлюють вимоги та правила, порушення яких утворюють склади адміністративних правопорушень. У додатках до книги подано тексти актуальних інструкцій та положень, які встановлюють процедуру оформлення матеріалів про адмінправопорушення та розгляду справ про ці порушення окремими органами (посадовими особами), уповноваженими на їх розгляд.

Видання розраховано на суддів, прокурорів, адвокатів, посадових осіб органів, уповноважених вирішувати справи про адміністративні правопорушення, а також студентів, аспірантів і викладачів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів та усіх, хто цікавиться питаннями адміністративно-правової відповідальності за проступки у різних сферах суспільних відносин.

 
Науково-практичний коментар Сімейного кодексу України. Судова практика з питань сімейних стосунків PDF Друк e-mail

Науково-практичний коментар Сімейного кодексу України. Судова практика з питань сімейних стосунків

Науково-практичний коментар Сімейного кодексу України. Судова практика з питань сімейних стосунків [текст] / Булеца С Б, Іванов Ю Ф., Ієвшя О. В., та ш. - К.: «Видавничий дім «Професіонал», 2016. - 480 с

ISBN 978-966-370-170-5

У даному науково-практичному коментарі Сімейного кодексу України проведено ретельний аналіз усіх статей.

Аналіз статей проводився з урахуванням Цивільного, Господарського, Кримінального, Адміністративного кодексів та нормативно-правових актів України, які більш детально окреслюють норми статей Кодексу та застосовуються у судовій практиці.

Коментар буде корисним працівникам державних органів, нотаріусам, адвокатам, юрисконсультам, науково-педагогічним працівникам, аспірантам, ад'юнктам, здобувачам, пошукачам, магістрам, курсантам, слухачам та студентам вищих навчальних закладів України, а також пересічним громадянам України.

 
Науково-практичний коментар Цивільного процесуального кодексу України PDF Друк e-mail

Науково-практичний коментар Цивільного процесуального кодексу України

Науково-практичний коментар Цивільного процесуального кодексу України, [текст] Станом на 20 січня 2016 р. / За заг. ред. Короєда С О. - К. : «Центр учбової літератури», 2016. - 528 с

ISBN 978-611-01-0781-5

У даному науково-практичному коментарі подано постатейний аналіз чинної редакції Цивільного процесуального кодексу України з урахуванням змін і доповнень.

Детально розглянуто усі 11 розділів коментованого Кодексу, особливу увагу приділено аналізу положень, присвячених позовному і наказному провадженням, а також новелам апеляційного і касаційного перегляду судових рішень та підставам і порядку перегляду судових рішень Верховним Судом України, виходячи з нової системи судоустрою України. Додаються тексти і витяги з текстів нормативно-правових актів з питань організації цивільного судочинства, а також рішення Конституційного Суду і постанови Пленуму Верховного Суду України, в яких узагальнено практику застосування судами окремих норм цивільного процесуального законодавства.

Видання розраховано на суддів та працівників суду, адвокатів, прокурорів, нотаріусів, студентів, аспірантів і викладачів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів, а також усіх, хто цікавиться питаннями організації і провадження судами справ в порядку цивільного судочинства.

 
Науково-практичний коментар Цивільного кодексу України PDF Друк e-mail

Науково-практичний коментар Цивільного кодексу України

Науково-практичний коментар Цивільного кодексу України, [текст] Станом на 20 січня 2016 р. / За заг. ред. Бобрика В. І. - К. : «Центр учбової літератури», 2016.-784 с.

ISBN 978-611-01-0704-4

У даному науково-практичному коментарі подано постатейний аналіз положень Цивільного кодексу України з урахуванням останніх змін і доповнень станом на 20 січня 2016 року. В процесі підготовки коментаря автори намагались зробити акцент саме на практичному аспекті застосування норм ЦК з урахуванням особливостей тієї сфери суспільних відносин, якої вони стосуються.

Видання розраховано на суддів, практикуючих юристів, студентів, аспірантів і викладачів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів, а також усіх, хто цікавиться питаннями правового регулювання цивільних відносин в Україні.

 
« ПочатокПопередня241242243244245246247248249250НаступнаКінець »

Сторінка 242 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Позиционирование: битва за умы
Информационные технологии в профессиональной деятельности
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки