01 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Референтна справа PDF Друк e-mail

Референтна справаРеферентна справа. Навчальний посібник/ В.М. Варенко, О.В. Горбунова.— К. : Видаництво «Центр учбової літератури», 2016. — 196 с

ISBN 978-617-673-408-6

У навчальному посібнику розглядаються теоретичні і практичні питання викладання референтної справи у вищих навчальних закладах як навчальної дисципліни. Дано основи знань для якісної підготовки такого потрібного суспільству фахівця як секретар-референт.

Розрахований на студентів вищих навчальних закладів, викладачів. Практично може бути корисний кожному.

 
Зовнішньоекономічна діяльність: підприємство-регіон PDF Друк e-mail

Зовнішньоекономічна діяльність: підприємство-регіонКозак Ю. Г., Sporek Т., Gribincea A., Shengelia Т., Kozaic А., Ермакова О. Л, Логвінова Н. С, Короленко Н. В., Зборовська А. С.

Зовнішньоекономічна діяльність: підприємство-регіон. [текст] Навч. посібник. – 6-те вид., перероб. та доп. / За ред. Ю. Г. Козака. – К.: Центр учбової літератури, 2016. – 290 с.

ISBN 978-611-01-0770-9

У шостому, переробленому та доповненому виданні навчального посібника розглядаються основні питання функціонування та розвитку сучасної системи зовнішньоекономічної діяльності. Висвітлюється місце та роль регіону в системі зовнішньоекономічної діяльності, економіко-правове та функціональне забезпечення ЗЕД підприємства.

Навчальний посібник призначається для викладачів, студентів економічних ВУЗів та факультетів, а також для фахівців-практиків у галузі ЗЕД.

 
Бухгалтерський облік PDF Друк e-mail

Бухгалтерський облікГудзь Н. В. Бухгалтерський облік. 2-е вид., перероб. і доп. [текст] Навч. посіб. / Н. В. Гудзь, П. Н. Денчук, Р. В. Романів.  К.: «Центр учбової літератури». 2016.  424 с.

ISBN 978-617-673-406-2

Навчальний посібник призначений для вивчення дисципліни «Бухгалтерський облік» студентами як облікових, так і не облікових спеціальностей економічних вузів.

Зміст посібника відповідає навчальній програмі з дисципліни. Основною перевагою навчального посібника є те, що, працюючи з ним, можна самостійно вивчити теоретичні й нормативно-правові аспекти системи обліку, отримати навички практичної роботи, засвоїти їх шляхом ознайомлення з прикладами, наведеними в посібнику.

 
Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані PDF Друк e-mail

Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані

Архіпов В.В.

Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані. 3-тє вид. [текст] навч. посіб. / В.В. Архіпов, - К. : «Центр учбової літератури». 2016. - 382с.

ISBN 978-617-673-414-7

У навчальному посібнику подані характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості й безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування ресторанної продукції, товарознавча характеристика продуктів харчування, питання керування якістю.

Основна увага зосереджена на сучасних технологічних процесах готування блюд, напоїв, кулінарних і кондитерських виробів на підприємствах харчування готельних і ресторанних комплексів. Автори також наводять асортимент страв закордонної кухні, шо допоможе в підготовці фахівців менеджерів готельно-ресторанного сервісу поглиблено вивчити питання асортиментів і приготування страв не тільки для вітчизняного споживача, але й для іноземних гостей.

Для студентів, що навчаються за спеціальністю «Менеджер готельно-ресторанного бізнесу». а також керівників і фахвців, що працюють у ресторанах, кафе, готельних комплексах, учнів профільних коледжів та училищ.

 
Інноваційний потенціал економіки України: теорія та практика формування, оцінювання і використання PDF Друк e-mail

Інноваційний потенціал економіки України: теорія та практика формування, оцінювання і використанняКасьяненко В. О.

Інноваційний потенціал економіки України: теорія та практика формування, оцінювання і використання : монографія / В. О. Касьяненко. Суми : Сумський державний університет, 2013.  602 с.

ISBN 978-966-657-476-6

У монографії викладено методологічні засади формування інноваційного потенціалу економіки України, визначено інструментарій оцінювання інноваційного потенціалу національної економіки та наведено практичні рекомендації щодо його оцінки, а також розглянуто регіональні та галузеві аспекти формування і використання інноваційного потенціалу національної економіки.

Видання рекомендоване для наукових співробітників, викладачів, аспірантів, студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.

 
« ПочатокПопередня241242243244245246247248249250НаступнаКінець »

Сторінка 241 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Микроменеджмент
Потенціал соціально-економічних систем національного господарства
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки