05 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Промислові технології переробки м’яса, молока та риби PDF Друк e-mail
Четвер, 29 вересня 2022, 13:59

Промислові технології переробки м’яса, молока та риби

Перцевий Ф. В., Терешкін О. Г., Гурськнй П. В., Ладика В. І., Янчева М. О., Камсуліна Н. В., Саєнко С. Ю., Хомічак Л. М.

Промислові технології переробки м’яса, молока та риби: Підручник. – Київ: Фірма «ІНКОС», 2014. – 340 с.

ISBN 978-617-598-098-9

В підручнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини, особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному представленню технологічних схем в 2D і 3D форматах для кращого розуміння взаємодії обладнання та протікання технологічних процесів.

Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки магістрів та спеціалістів закладів ресторанного господарства та харчових виробництв і студентів вищих навчальних закладів Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Матеріал буде корисним аспірантам, науковим співробітникам та практичним працівникам, які займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого кола читачів, професійні інтереси яких пов'язані з харчовими технологіями.

 
Пребиотики: химия, технология, применение PDF Друк e-mail
Четвер, 29 вересня 2022, 13:21

Пребиотики: химия, технология, применение

Пребиотики: химия, технология, применение. / Л. В. Капрельянц. – Киев: ЭнтерПринт, 2015. – 252 с. – на русск. языке.

ISBN 978-966-7857-30-1

В монографии представлена классификация, строение и свойства пребиотических веществ и их влияние на здоровье человека. Книга предназначена для научных работников, преподавателей, аспирантов, студентов, специалистов пищевой промышленности, медиков, а также широкого круга читателей, которые интересуются проблемами здорового питания.

 
Розвиток регіональних ринків готельних послуг PDF Друк e-mail
Середа, 21 вересня 2022, 13:28

Розвиток регіональних ринків готельних послуг

Герасимчук З. В.

Розвиток регіональних ринків готельних послуг : монографія / Зоряна Вікторівна Герасимчук, Світлана Володимирівна Сидорук – Луцьк : Вежа-Друк, 2017. – 272 с.

ISBN 978-617-7181-40-7

Розроблено теоретичні та практичні аспекти розвитку регіональних ринків готельних послуг. Розкрито їх зміст і значення, принципи територіальної організації готельних послуг та фактори впливу. Запропоновано методику визначення рівня розвитку регіональних ринків готельних послуг. Обґрунтовано стратегію їх розвитку, сформовано комплекс маркетингу готельних послуг у регіоні та пошук шляхів удосконалення їх територіальної організації готельних послуг.

Для науковців, викладачів вищих навчальних закладів, економістів, фахівців у галузі туризму та готельного бізнесу, керівників, спеціалістів управлінських структур і студентів вищих навчальних закладів.

 
Управління сферою готельного господарства: теорія та практика PDF Друк e-mail
Середа, 21 вересня 2022, 10:14

Управління сферою готельного господарства: теорія та практика

Мальська М. П. Управління сферою готельного господарства: теорія та практика : підручник / М. П. Мальська, В. Л. Кізима, І. З. Жук. – К.: «Центр учбової літератури», 2017. – 336 с.

ISBN 978-617-673-523-6

Розкрито теоретико-методологічні та методико-прикладні засади розвитку готельного господарства за сучасних умов ринкового господарювання, проаналізовано розвиток сфери готельного господарства в Україні, зокрема розкрито оцінку діяльності вітчизняної сфери готельного господарства, здійснено маркетингово-соціологічний аналіз ринку туристичних і готельних послуг, досліджено інвестиційну привабливість готельного господарства регіонів України.

Обґрунтовано напрями підвищення ефективності організаційно-економічного механізму управління сфери готельного господарства в Україні.

Для науковців, економістів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, наукових установ, а також керівників і фахівців, що займаються питаннями управління розвитком сфери готельного господарства.

 
E-mail-маркетинг. Как привлечь и удержать клиентов PDF Друк e-mail
Середа, 21 вересня 2022, 09:35

E-mail-маркетинг. Как привлечь и удержать клиентов

Дёмин Д.

E-mail-маркетинг. Как привлечь и удержать клиентов. – СПб.: Питер, 2015. – 208 с: ил. – (Серия «Маркетинг для профессионалов»).

ISBN 978-5-496-01290-4

Скорее всего, у вас есть электронный почтовый ящик (возможно, и не один). Иначе вы не держали бы в руках эту книгу. Сегодня электронные адреса есть практически у каждого второго городского жителя России. Но при всем удобстве этого способа общения бизнесмены сегодня плохо представляют, как пользоваться этим инструментом для привлечения клиентов. Максимум, на что хватает предпринимателей, это на заваливание своих потенциальных клиентов низкопробным спамом.

Эта книга не о спаме, а о маркетинге.

Чтобы получить преданного клиента, придется наладить с ним диалог. E-mail-маркетинг — один из самых быстрых и массовых способов наладить такого рода общение. Своя рассылка похожа на собственное СМИ, с той разницей, что здесь вы не рассказываете мировые новости, а продаете свои товары или услуги.

Сегодня этот инструмент недооценен, а между тем 56,8% всех продаж в западном сегменте Интернета происходят именно через E-mail. При этом E-mail-маркетинг требует минимальных вложений для старта своей рассылки, а возврат инвестиций может достигать 400%! Где еще вы видели такой мощный способ рекламироваться и продавать свои услуги?

Прочитав эту книгу до конца, вы овладеете одним из самых эффективных и надежных инструментов по поиску и привлечению клиентов.

 
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

Сторінка 20 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ПСИХОЛОГИЯ И ПЕДАГОГИКА
Кримінальний процес. Особлива частина (альбом схем)
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки