05 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Німецька мова для початківців PDF Друк e-mail
Вівторок, 04 жовтня 2022, 13:21

Німецька мова для початківців

Кудіна О. Ф.

Німецька мова для початківців : навч. посіб. для студ. вищих навч. закладів / О. Кудіна, Т. Феклістова. – Вид. 2, допов., доопрац. – Вінниця : Нова Книга, 2014. – 520 с.

ISBN 978-966-382-533-5

Навчальний посібник призначається для студентів, які починають вивчення німецької мови як другої іноземної у вищих навчальних закладах на спеціальних факультетах, що готують спеціалістів з іноземної філології та перекладачів. Навчальний посібник має за мету закласти підґрунтя навичок та вмінь усного і писемного мовлення.

 
Ринки в системі внутрішньої торгівлі України PDF Друк e-mail
Вівторок, 04 жовтня 2022, 11:22

Ринки в системі внутрішньої торгівлі України

Ринки в системі внутрішньої торгівлі України / [Апопій В. В., Міщук І. П., Рудницький С. І. та ін. ; за ред. д.е.н., проф. Апопія В. В.]. – Львів : Вид-во ЛКА, 2012. – 416 с.

ISBN 978-617-602-041-7

У колективній монографії науково проаналізовано умови і чинники розвитку ринків в Україні, розкрито їх соціально-економічну роль, масштаби і темпи сучасного розвитку як господарюючого суб'єкта та інституту соціального захисту, визначені напрями їх трансформації і диверсифікації діяльності. Обґрунтовано засади і пріоритети розвитку ринків, доцільність створення принципово нових їх видів – оптових аграрних ринків.

Для вчених-дослідників сфери товарного обігу та АПК, керівників господарських та державних органів, аспірантів, магістрів і студентів економічного і підприємницького спрямування.

 
Технологія приготування їжі: Українська кухня, 2016 PDF Друк e-mail
Понеділок, 03 жовтня 2022, 13:27

Технологія приготування їжі: Українська кухня

О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов

Технологія приготування їжі: Українська кухня: Навчальний посібник. 2-ге вид., випр. та доповн. – X.: Світ книг, 2016. – 679 с.

ISBN 978-966-2678-01-7

У навчальному посібнику представлений комплекс теоретичних основ технології приготування їжі.
Розглянуті основні способи й прийоми первинної обробки сировини й приготування напівфабрикатів. Основна частина посібника присвячена технології приготування страв та кулінарних виробів відповідно до традиційного приготування в української кухні.

Посібник призначений для студентів навчальних закладів 1-4 рівнів акредитації. Він може становити інтерес і для практичних працівників, що навчаються в системі перепідготовки кадрів і підвищення кваліфікації, працівникам системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться особливостями технологій приготування страв української кухні.

 
Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум PDF Друк e-mail
Понеділок, 03 жовтня 2022, 09:43

Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум

Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум : навч. посіб. [для студентів ВНЗ III–IV рівнів акредитації за напрямами підготовки «Харчова технологія та інженерія» і «Ветеринарна медицина»] / [Бергілевич О. М., Касянчук В. В., Власенко І. Г. та ін. ; за ред. д. вет. н., проф. В. В. Касянчук]. – Суми : Університетська книга, 2010. – 205 с.

ISBN 978-966-680-525-9

Практикум складається з трьох розділів. У розділі «Загальна мікробіологія» викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки, у розділі «Спеціальна мікробіологія» наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до нормативних документів. Розділ «Науково-дослідна робота» містить загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання.

Для студентів, магістрів, аспірантів, викладачів, а також наукових співробітників.

 
Харчова біотехнологія PDF Друк e-mail
Понеділок, 03 жовтня 2022, 08:42

Харчова біотехнологія

Пирог Т. П., Антонюк М. М., Скроцька О. І., Кігель Н. Ф. Харчова біотехнологія: підручник – К.: Видавництво Ліра-К, 2016. – 408 с.

ISBN 978-617-7320-31-8

У підручнику систематизовано та викладено всі аспекти харчової біотехнології: використання мікроорганізмів і продуктів їхнього метаболізму в харчових технологіях (молочні ферментовані продукти та промислові заквашувальні культури для їх одержання, ферментовані м’ясні вироби, хлібобулочні вироби, алкогольні та безалкогольні напої, ферментовані продукти рослинного походження, вільні від глютену харчові продукти); традиційні та нові продукти мікробного синтезу як харчові добавки (поліглутамінова кислота, лактулоза, лактобіонова кислота, лікопін, астаксантин, лютеїн, 2-фенілетанол, полісахариди гелан, пулулан, курдлан тощо) та сучасні біотехнології їх одержання; переваги та недоліки, а також законодавча база використання генно-модифікованих організмів у харчових виробництвах.

Призначений для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за напрямом «Біотехнологія», та споріднених напрямів («Харчові технології та інженерія», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», «Біологія»), а також для спеціалістів, які працюють у галузі біотехнології та харчових технологій.

 
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

Сторінка 19 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «ЧРЕЗВЫЧАЙНЫЕ СИТУАЦИИ: ЗАЩИТА НАСЕЛЕНИЯ И ТЕРРИТОРИЙ»
Продвижение новых технологий на рынок
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки