05 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Методичні положення та норми продуктивності на виробництво молочних продуктів і морозива PDF Друк e-mail
Понеділок, 31 жовтня 2022, 16:05

Методичні положення та норми продуктивності на виробництво молочних продуктів і морозива

Методичні положення та норми продуктивності на виробництво молочних продуктів і морозива / І. М. Демчак, В. О. Завалевська, А. Є. Величко, А. Л. Солошонок та ін. – К.: НДІ „Украгропромпродуктивність", 2012. – 443 с.

ISBN 978-617-613-011-6

Викладено методику розрахунку та норми продуктивності і часу на виробництво молочних продуктів та морозива, проведенні аналізів з технохімічного та мікробіологічного контролю, нормативи чисельності робітників з обслуговування допоміжних цехів і дільниць.

Розраховано на керівників та фахівців підприємств молочної промисловості всіх форм власності, науково-дослідних установ, викладачів і студентів вищих навчальних закладів Ш- IV рівнів акредитації.

Без права перевидання. Відтворення або використання матеріалу, що міститься в інформаційному продукті, для освітніх або некомерційних цілей вирішується без отримання попередньої письмової згоди власників авторського права за умови посилання на його повну бібліографічну назву згідно з ДСТУ ГОСТ 7.1:2006. Відтворення або використання матеріалу, що містяться в даному інформаційному продукті, для перепродажу, інших комерційних цілей або угод (договорів) на розробку науково-дослідних робіт забороняється без отримання попередньої згоди власників авторського права.

 
Інвестиційне право України PDF Друк e-mail
Понеділок, 31 жовтня 2022, 12:46

Інвестиційне право України

Шишка Р. Б.

Інвестиційне право України: посібник. / Р. Б. Шишка. - К.: Видавництво Ліра-К, 2015. – 328 с.

ISBN 978-617-720-01-1

Посібник розроблено відповідно до Програми курсу «Інвестиційне право України» та вимог Болонської системи. Він побудований за традиційною для юридичних дисциплін структурою, містить найбільш важливі положення щодо регулювання інвестиційних правовідносин, окремі авторські конструкції та бачення інститутів інвестиційного права, забезпечує отримання необхідного рівня знань та можливість для їх поглиблення.

Матеріал розрахований на студентів (спеціалістів та магістрів) вищих закладів освіти, а також може бути корисним для суб’єктів господарювання зокрема підприємців та інших учасників інвестиційних правовідносин. В роботі висловлено ряд доктринальних конструкцій та оцінок інститутів інвестиційного права, які можуть слугувати емпіричним підґрунтям для їх дослідження.

 
Інноваційний університет і лідерство : проект і мікропроекти PDF Друк e-mail
Понеділок, 31 жовтня 2022, 11:37

Інноваційний університет і лідерство : проект і мікропроекти

Інноваційний університет і лідерство : проект і мікропроекти / вiдп. ред. Т. В. Фініков, Р. Сухарскі. – Київ : Fundacja "Instytut Artes Liberales", 2016. – 388 с.

ISBN 978-83-63636-52-4

 
Бары и рестораны: организация обслуживания PDF Друк e-mail
П'ятниця, 28 жовтня 2022, 10:04

Бары и рестораны: организация обслуживания

К. Л. Бондарь

Бары и рестораны: организация обслуживания. К. Л. Бондарь, Р. С. Коваленко. – К.: Изд. СВАРОГ, 2017. – 320 с.

ISBN 966-8970-82-9

Приводятся классификации ресторанов и баров, вопросы организации их работы, должностные обязанности и профессиональная этика работников, требования к производственным и торговым помещениям. Рассматриваются виды оборудования, мебель, посуда, инвентарь и проч., подготовка к работе, меню блюд и напитков, техника безопасности.

 
Табу лидерства. О чем молчат капитаны бизнеса PDF Друк e-mail
Четвер, 27 жовтня 2022, 15:33

Табу лидерства. О чем молчат капитаны бизнеса

Энтони Ф. Смит.

Табу лидерства. О чем молчат капитаны бизнеса / Энтони Ф. Смит ; [пер. с англ. Козуляева А. В.]. – М. : Вершина, 2007. – 192 с.: табл.

ISBN 978-5-9626-0397-1

ISBN 978-0-7879-9582-9 (англ.) Агентство CIP РГБ

Современные пособия по лидерству предназначены для инопланетян, а в лучшем случае — для сверхлюдей с золотым сердцем, живущих ради интересов своих акционеров и сотрудников. В реальной жизни таких людей нет.

Бизнес-лидеры — это просто люди. Они жестоки, нетерпимы, конфликтны, нечестны, готовы на все ради личных выгод. В книге описаны навыки, которыми обладают настоящие капитаны бизнеса. Об этих навыках не принято говорить публично из боязни скандала, нарушения норм приличий, опасения быть уволенным. Однако эта книга научит лидеров не подавлять свои человеческие качества, а осознать их и использовать во благо себе и для эффективности своего бизнеса.

Книга написана на основе интервью с лидерами 500 самых успешных (по версии Fortune) компаний и предназначена для современных менеджеров, желающих достичь успеха и быть реальными лидерами.

 
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

Сторінка 13 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A2. Deutsch als Fremdsprache
Лінгвістика фахових мов та сучасна модель науково-технічного перекладу
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки