27 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Безопасность PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 23 червня 2008, 14:54

Донченко Л. В., Надыкта В. Д.
Безопасность пищевой продукции: Учебник. 2-е изд., перераб. и доп. — М.: ДеЛи принт, 2007. — 539 с.: ил. 60: табл. 85.

В учебнике системно изложены экологические аспекты пита­ния в историческом развитии. Особое внимание обращено на нор­мативно-законодательную основу безопасности пищевой продук­ции в РФ. Показаны основные виды и пути загрязнения продуктов питания соединениями из внешней среды и токсинами природного происхождения. Обсуждены потенциальные риски применения, генномодифицированных организмов. Рассмотрены способы сни­жения отрицательного воздействия токсинов на организм челове­ка, описаны основные пищевые и биологически активные добавки.

Для студентов, аспирантов, преподавателей вузов, а также специалистов НИИ, организаций и предприятий АПК.

 
Харчові технології PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 23 червня 2008, 14:54

 Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О., Арсеньєва О.П., Орлова Є.І.
Харчові технології у прикладах і задачах: Підручник. — К.: Центр учбо­вої літератури, 2008. — 576 с.

Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчо­вих продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Наведено різні типи сучасних пластинчастих теплообмінників та їх конструкції, представлено метод енер­гозбереження — пінч-аналіз. Велику увагу приділено прикладним аспектам застосу­вання теплообмінників у харчовій промисловості. Приведені розрахунки норм вит­рат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і контрольних задач.

Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчаль­них закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.

 
« ПочатокПопередня431432433434435436НаступнаКінець »

Сторінка 436 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Карьера менеджера
TurboPascal 7.0. Практика программирования
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки