29 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Філософія. Ч. І. Історія світової філософії PDF Друк e-mail
Вівторок, 10 березня 2015, 11:09

Філософія. Ч. І. Історія світової філософії   Петрушенко В.Л.
   Філософія. Ч. І. Історія світової філософії: навч. посібник / В.Л. Петрушенко, Є.Г. Бразуль-Брушковський, A.M. Кадикало, І.В. Карівець, Л.І. Мазур, М.В. Мазурик, O.B. Онищук, O.B. Паньків, CM. Повторєва, М.П. Скалецький, Н.Я. Саноцька, Л.М. Федорів, Х.М. Хвойницька, О.Ю. Чурсінова, Ю.Г. Шадських. - 2-ге вид., доп. і перероб. - Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. - 172 с.
   ISBN 978-617-607-452-6

   У посібнику в стислій та конспективній формі розкрито основні теми з курсу "Філософія", дано поради для організації самостійної роботи студентів, вміщено перелік завдань та тестів для проведення самоперевірки та вибрану бібліографію до кожної теми.
   Для студентів-заочників та усіх, хто цікавиться проблемами філософії.

 
Філософія. Ч. II. Історія української філософії. Фундаментальні проблеми сучасної філософії PDF Друк e-mail
Вівторок, 10 березня 2015, 11:02

Філософія. Ч. II. Історія української філософії. Фундаментальні проблеми сучасної філософії   Петрушенко В.Л.
   Філософія. Ч. II. Історія української філософії. Фундаментальні проблеми сучасної філософії: навч. посібник / В.Л. Петрушенко, Є.Г. Бразуль-Брушковський, A.M. Кадикало, І.В. Карівець, Л.І. Мазур, М.В. Мазурик, O.B. Онищук, O.B. Паньків, CM. Повторєва, М.П. Скалецький, Н.Я. Саноцька, Л.М. Федорів, Х.М. Хвойницька, О.Ю. Чурсінова, Ю.Г. Шадських. - Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. - 160 с.
   ISBN 978-617-607-447-2

   У посібнику в стислій та конспективній формі розкрито основні теми з курсу "Філософія", подано поради для організації самостійної роботи студентів, вміщено перелік завдань та тестів для самоперевірки та вибрану бібліографію до кожної теми.
   Для студентів-заочників та усіх, хто цікавиться проблемами філософії.

 
Мова як система PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 лютого 2015, 15:27

Мова як система   Глущенко В. А., Ледняк Ю. В., Овчаренко В. М., Рябініна І. М. Мова як система. Навч. посіб.- К.: Центр учбової літератури, 2011. - 132 с.
   ISBN 978-611-01-0180-6

   У навчальному посібнику розглянуто питання системної організації мови на всіх рівнях, що передбачено програмою курсу «Вступ до мовознавства» на філологічних факультетах. Книга може бути корисна не тільки студентам, а й учителям-словесникам, а також усім, хто цікавиться системними властивостями мови.

 
Психологічна служба в системі освіти: Практикум з навчального курсу для практичних психологів PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 лютого 2015, 15:22

Психологічна служба в системі освіти: Практикум з навчального курсу для практичних психологів   Строяновська O.B.
   Психологічна служба в системі освіти: Практикум з навчального курсу для практичних психологів: Навч. посібн. - К.: Каравела, 2010. - 176 с.
   ISBN 978-966-2229-13-4

   Навчально-методичний посібник розроблений для практичних психологів в системі освіти. Практикум дає можливість узагальнити теоретичні та практичні знання з різних психологічних дисциплін, навчитися використовувати їх на практиці з метою ефективної організації психологічної служби в школі. У практикумі робиться акцент на технологічних аспектах діяльності психолога в системі освіти, починаючи від організації його праці, взаємодії з педагогічним колективом та закінчуючи конкретними методиками, які використовуються в роботі з різними віковими групами дітей та їхніми сім’ями. Такий підхід є можливим на основі поєднання теоретичної інформації з практичними вправами семінарських занять та самостійної підготовки студентів зі спеціально розроблених питань.
   Призначений для студентів вищих навчальних закладів.

 
Менеджмент гостиниц и ресторанов PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 лютого 2015, 15:02

Менеджмент гостиниц и ресторанов   Кабушкин Н.И.
   Менеджмент гостиниц и ресторанов : учебное пособие / Н.И. Кабушкин. - М.: КНОРУС, 2013. - 416 с. - (Бакалавриат).
   ISBN 978-5-406-00988-8

   Обобщен отечественный и зарубежный опыт управления гостиницами и ресторанами. Рассматриваются основные проблемы эффективного управления гостиничным предприятием, сущность и особенности руководства гостиничным бизнесом, его организационная структура, функции и методы управления. Уделяется внимание таким основополагающим вопросам, как менеджмент персонала и трудовых процессов, личность менеджера, а также управление качеством в гостиницах и ресторанах. Управленческие решения представлены как основной результат работы менеджера.
   Соответствует Федеральному государственному образовательному стандарту высшего профессионального образования третьего поколения.
   Для студентов бакалаврата и магистратуры экономических вузов, слушателей системы переподготовки и повышения квалификации гостиничного и ресторанного бизнеса.

 
« ПочатокПопередня261262263264265266267268269270НаступнаКінець »

Сторінка 264 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
Ментальний вимір української цивілізації
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки