Електронні змісти книг
Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.
|
Міжнародна економічна діяльність України |
|
|
|
Понеділок, 10 квітня 2017, 10:41 |
Янишин Я.С. Міжнародна економічна діяльність України : навч. посіб. / Я.С. Янишин, О.Б. Булик, Н.Б. Зеліско ; за заг. ред. Я.С. Янишина. — Львів: Ліга-Прес, 2014.- 340 с.
ISBN 978-966-397-254-7
Розкрито особливості міжнародної економічної діяльності України на сучасному етапі в комплексі розмаїтих форм співробітництва, інструментів макроекономічного регулювання та комерційної діяльності, взаємовідносин з іншими країнами, їх угрупованнями та міжнародними економічними організаціями.
Навчальний посібник охоплює одинадцять тем, в яких послідовно розглядаються загальні питання курсу: предмет, методологія, суб'єкти та об'єкти вивчення, форми міжнародної економічної діяльності, актуальні проблеми регулювання міжнародної економічної діяльності в Україні, питання геополітики та міжнародної інтеграції держави в комплексі напрямів та інструментів цього процесу. Наприкінці кожної теми містяться стандартно структуровані блоки. Вони складаються з ключових слів, цікавих моментів, що стосуються досліджуваної теми, питань для самоконтролю та тестових завдань, а також списку рекомендованих літературних джерел. Окремо виділено проблеми та перспективи розвитку АПК України в частині здійснення її міжнародної економічної діяльності.
Для студентів вищих навчальних закладів економічного профілю, підприємців і службовців, які здійснюють міжнародні комерційні операції та їх регулювання, а також усіх тих, хто цікавиться проблемами міжнародної економічної діяльності України. |
|
Організація обслуговування в ресторанному господарстві |
|
|
|
Понеділок, 10 квітня 2017, 10:37 |
Мостова Л.М., О.В. Новікова, І.М. Ракленко
Організація обслуговування в ресторанному господарстві. Підручник. - X.: Світ Книг, 2017.- 657 с.
ISBN 978-966-2678-44-4
У підручнику викладено комплексну характеристику організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Охарактеризовані вимоги до виробничих та торговельних приміщень. Висвітлено характеристики посуду, устаткування білизни. В посібнику приводяться основні види меню, правила подавання холодних і гарячих закусок, страв і напоїв. Наведений детальний опис процесів обслуговування, які використовуються в закладах ресторанного господарства при здійсненні банкетів, прийомів, а також спеціальних форм обслуговування і обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Значна увага приділена особливостям обслуговування в готельно-туристичних комплексах та за місцем роботи та навчання. Розкрито особливості організації дозвілля в ЗРГ.
Підручник призначений для студентів вищих учбчових закладів, коледжів, учнів професійних навчальних закладів, також він буде корисний працівникам системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться особливостями обслуговування в закладах ресторанного господарства. |
Організування туристичної діяльності |
|
|
|
Понеділок, 10 квітня 2017, 10:34 |
Організування туристичної діяльності : навч. посібник / О. Є. Кузьмін, А. В. Дубодєлова, І. Я. Кулиняк, X. Ю. Малкуш. - Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2015. - 352 с
ISBN 978-617-607-812-8
У навчальному посібнику висвітлено теоретичні та прикладні аспекти організування туристичної діяльності. Систематизовано і структуризовано туристичні ресурси та туристичні райони України. Розглянуто основні засади державного управління туристичною діяльністю. Описано процеси формування, просування та реалізації туристичного продукту. Охоплено широке коло питань, пов'язаних з організуванням розміщування і харчування, транспортного забезпечення та екскурсійного обслуговування туристів. Значну увагу приділено започаткуванню туристичного бізнесу. Виклад теоретичних аспектів супроводжується прикладами і практичними рекомендаціями.
Для студентів вищих навчальних закладів усіх форм навчання, слухачів системи перекваліфікації, аспірантів. Буде корисним для підприємців, менеджерів, фахівців та усіх, хто цікавиться туризмом і прагне поглибити свої знання у такій сфері діяльності. |
|
Понеділок, 10 квітня 2017, 10:29 |
Фандрайзинг [текст] : нав. посіб. / Чернявська О. В., Соколова А. М. — К. : «Центр учбової літератури», 2013. - 188 с
ISBN 978-617-673-177-1
Навчальний посібник вирішує проблему забезпечення дисципліни: «Фандрайзинг» навчально-методичними матеріалами для самостійної роботи студентів. До кожної теми подані методичні вказівки, проблемні питання, теми індивідуальних завдань, тестові завдання, плани практичних занять, список рекомендованої літератури. В посібнику містяться термінологічний словник, методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань, карта самостійної роботи студента, порядок і критерії оцінювання знань студентів.
Для студентів вищих навчальних закладів, наукових і практичних працівників. |
Загальна теорія документа і книги |
|
|
|
Понеділок, 10 квітня 2017, 10:25 |
Швецова-Водка Г.М.
Загальна теорія документа і книги : навч. посіб. / Г.М. Швецова-Водка. — К. : Знання, 2014. — 405 с. — (Вища освіта XXI століття).
ISBN 978-966-346-854-9 (серія)
ISBN 978-966-346-642-2
У посібнику розкриваються основні теоретичні питання загального документознавства — від визначення поняття "документ" до класифікації друкованих видань. Виклад навчального матеріалу відображає авторську концепцію, що ґрунтується на власних наукових дослідженнях і узгоджена з працями відомих вчених — фахівців у галузі документознавства і книгознавства. Зміст посібника відповідає програмі навчальної дисципліни "Документознавство".
Розраховано на студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями "Книгознавство, бібліотекознавство і бібліографія" та "Документознавство та інформаційна діяльність", а також аспірантів, викладачів, практичних працівників, діяльність яких пов'язана з бібліотечною, архівною або видавничою справою. |
|
|
|
|
Сторінка 227 з 436 |
|