05 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Міжнародна економічна діяльність України PDF Друк e-mail
Понеділок, 10 квітня 2017, 10:41

Міжнародна економічна діяльність України

Янишин Я.С. Міжнародна економічна діяльність України : навч. посіб. / Я.С. Янишин, О.Б. Булик, Н.Б. Зеліско ; за заг. ред. Я.С. Янишина. — Львів: Ліга-Прес, 2014.- 340 с.

ISBN 978-966-397-254-7

Розкрито особливості міжнародної економічної діяльності України на сучасному етапі в комплексі розмаїтих форм співробітництва, інструментів макроекономічного регулювання та комерційної діяльності, взаємовідносин з іншими країнами, їх угрупованнями та міжнародними економічними організаціями.

Навчальний посібник охоплює одинадцять тем, в яких послідовно розглядаються загальні питання курсу: предмет, методологія, суб'єкти та об'єкти вивчення, форми міжнародної економічної діяльності, актуальні проблеми регулювання міжнародної економічної діяльності в Україні, питання геополітики та міжнародної інтеграції держави в комплексі напрямів та інструментів цього процесу. Наприкінці кожної теми містяться стандартно структуровані блоки. Вони складаються з ключових слів, цікавих моментів, що стосуються досліджуваної теми, питань для самоконтролю та тестових завдань, а також списку рекомендованих літературних джерел. Окремо виділено проблеми та перспективи розвитку АПК України в частині здійснення її міжнародної економічної діяльності.

Для студентів вищих навчальних закладів економічного профілю, підприємців і службовців, які здійснюють міжнародні комерційні операції та їх регулювання, а також усіх тих, хто цікавиться проблемами міжнародної економічної діяльності України.

 
Організація обслуговування в ресторанному господарстві PDF Друк e-mail
Понеділок, 10 квітня 2017, 10:37

Організація обслуговування в ресторанному господарстві

Мостова Л.М., О.В. Новікова, І.М. Ракленко

Організація обслуговування в ресторанному господарстві. Підручник. - X.: Світ Книг, 2017.- 657 с.

ISBN 978-966-2678-44-4

У підручнику викладено комплексну характеристику організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Охарактеризовані вимоги до виробничих та торговельних приміщень. Висвітлено характеристики посуду, устаткування білизни. В посібнику приводяться основні види меню, правила подавання холодних і гарячих закусок, страв і напоїв. Наведений детальний опис процесів обслуговування, які використовуються в закладах ресторанного господарства при здійсненні банкетів, прийомів, а також спеціальних форм обслуговування і обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Значна увага приділена особливостям обслуговування в готельно-туристичних комплексах та за місцем роботи та навчання. Розкрито особливості організації дозвілля в ЗРГ.

Підручник призначений для студентів вищих учбчових закладів, коледжів, учнів професійних навчальних закладів, також він буде корисний працівникам системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться особливостями обслуговування в закладах ресторанного господарства.

 
Організування туристичної діяльності PDF Друк e-mail
Понеділок, 10 квітня 2017, 10:34

Організування туристичної діяльності

Організування туристичної діяльності : навч. посібник / О. Є. Кузьмін, А. В. Дубодєлова, І. Я. Кулиняк, X. Ю. Малкуш. - Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2015. - 352 с

ISBN 978-617-607-812-8

У навчальному посібнику висвітлено теоретичні та прикладні аспекти організування туристичної діяльності. Систематизовано і структуризовано туристичні ресурси та туристичні райони України. Розглянуто основні засади державного управління туристичною діяльністю. Описано процеси формування, просування та реалізації туристичного продукту. Охоплено широке коло питань, пов'язаних з організуванням розміщування і харчування, транспортного забезпечення та екскурсійного обслуговування туристів. Значну увагу приділено започаткуванню туристичного бізнесу. Виклад теоретичних аспектів супроводжується прикладами і практичними рекомендаціями.

Для студентів вищих навчальних закладів усіх форм навчання, слухачів системи перекваліфікації, аспірантів. Буде корисним для підприємців, менеджерів, фахівців та усіх, хто цікавиться туризмом і прагне поглибити свої знання у такій сфері діяльності.

 
Фандрайзинг PDF Друк e-mail
Понеділок, 10 квітня 2017, 10:29

Фандрайзинг

Фандрайзинг [текст] : нав. посіб. / Чернявська О. В., Соколова А. М. — К. : «Центр учбової літератури», 2013. - 188 с

ISBN 978-617-673-177-1

Навчальний посібник вирішує проблему забезпечення дисципліни: «Фандрайзинг» навчально-методичними матеріалами для самостійної роботи студентів. До кожної теми подані методичні вказівки, проблемні питання, теми індивідуальних завдань, тестові завдання, плани практичних занять, список рекомендованої літератури. В посібнику містяться термінологічний словник, методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань, карта самостійної роботи студента, порядок і критерії оцінювання знань студентів.

Для студентів вищих навчальних закладів, наукових і практичних працівників.

 
Загальна теорія документа і книги PDF Друк e-mail
Понеділок, 10 квітня 2017, 10:25

Загальна теорія документа і книги

Швецова-Водка Г.М.

Загальна теорія документа і книги : навч. посіб. / Г.М. Швецова-Водка. — К. : Знання, 2014. — 405 с. — (Вища освіта XXI століття).

ISBN 978-966-346-854-9 (серія)

ISBN 978-966-346-642-2

У посібнику розкриваються основні теоретичні питання загального документознавства — від визначення поняття "документ" до класифікації друкованих видань. Виклад навчального матеріалу відображає авторську концепцію, що ґрунтується на власних наукових дослідженнях і узгоджена з працями відомих вчених — фахівців у галузі документознавства і книгознавства. Зміст посібника відповідає програмі навчальної дисципліни "Документознавство".

Розраховано на студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями "Книгознавство, бібліотекознавство і бібліографія" та "Документознавство та інформаційна діяльність", а також аспірантів, викладачів, практичних працівників, діяльність яких пов'язана з бібліотечною, архівною або видавничою справою.

 
« ПочатокПопередня221222223224225226227228229230НаступнаКінець »

Сторінка 227 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Румынский за 6 недель
Сталий розвиток регіональних мереж торгових закладів: теорія, методологія, практика
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки