05 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Захист прав інвесторів у сфері господарювання: теоретико-правовий аспект PDF Друк e-mail
П'ятниця, 28 квітня 2017, 08:58

Захист прав інвесторів у сфері господарювання: теоретико-правовий аспект

Хрімлі О. Г.

Захист прав інвесторів у сфері господарювання: теоретико-правовий аспект / НАН України, Ін-т економіко-правових досліджень. - Київ: Юрінком Інтер, 2016 - 320 с

ISBN 978-966-667-677-4

У монографії розглянуто теоретико-правові аспекти захисту прав інвесторів у сфері господарювання. Сформульовано поняття й особливості інституту захисту прав інвесторів у сфері господарювання. Розглянуто співвідношення публічно-правових і приватноправових інтересів у сфері захисту прав інвесторів. Проаналізовано законодавство щодо захисту прав інвесторів у сфері господарювання. Запропоновано класифікацію форм захисту прав інвесторів у сфері господарювання та надано іх теоретико-правовий аналіз.

Для науковців, викладачів, аспірантів, студентів юридичних і економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, юристів-практиків, працівників судових органів, органів державної влади й місцевого самоврядування.

 
Основи зовнішньоекономічної діяльності PDF Друк e-mail
П'ятниця, 28 квітня 2017, 08:54

Основи зовнішньоекономічної діяльності

Основи зовнішньоекономічної діяльності: Навчальний посібник. Видання 5-те, перероб. та доп. – Київ - Катовіце: Центр учбової літератури, 2016. – 289 с.

ISBN 978-611-01-0733-4

У п'ятому, переробленому та доповненому виданні навчального посібника розглядаються основні питання функціонування та розвитку сучасної системи зовнішньоекономічної діяльності. Висвітлюються місце та роль регіону в системі зовнішньоекономічної діяльності, економіко-правове та функціональне забезпечення зовнішньоекономічної діяльності підприємства.

Навчальний посібник призначається для викладачів, студентів економічних вузів та факультетів, а також для фахівців-практиків у галузі зовнішньоекономічної діяльності.

 
Непряме оподаткування. Правова сутність та адміністрування PDF Друк e-mail
П'ятниця, 28 квітня 2017, 08:48

Непряме оподаткування. Правова сутність та адміністрування

Гетманцев Д. О., Форсюк В. Л., Бойко Н. В.

Непряме оподаткування. Правова сутність та адміністрування : наук.-практ. посіб. / Д. О. Гетманцев, В. Л. Форсюк, Н. В. Бойко. - К. : Юрінком Ін-тер, 2014. - 336 с - Бібліогр.: с 323-329.

ISBN 978-966-667-587-6

Посібник є спробою проаналізувати найбільш значущі проблемні питання непрямого оподаткування у вітчизняній правозастосовній практиці. На базі аналізу історичної генези непрямого оподаткування, основних економічних теорій, вітчизняного законодавства та судової практики, а також практики Європейського суду з прав людини та законодавства розвинутих країн світу автори доходять цікавих висновків з усіх основних проблем правового регулювання та дають власне бачення шляхів розв'язання основних суперечностей та неузгодженостей відповідної частини податкового законодавства.

Видання розраховане на податківців, юристів, бухгалтерів, аудиторів, студентів-правників.

 
Екологія PDF Друк e-mail
П'ятниця, 28 квітня 2017, 08:38

Екологія

Д. В. Лико, С. М. Лико, О. І. Портухай та інші

Екологія: Навчальний посібник / [Д. В. Лико, С. М. Лико, О. І. Портухай, C. O. Глінська, І. М. Трохимчук, O. A. Деркач] за редакцією С. М. Лико. -2-ге вид. - Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2015. - 300 с

ISBN 978-966-930-060-7

У навчальному посібнику викладено основні екологічні поняття за закони класичної екології, проблеми прикладної екології та шляхи їхнього вирішення. Він включає: навчальну програму з варіантами завдань для самостійної та індивідуальної роботи студентів; теоретичний матеріал; методичні вказівки для практичних робіт, тестовий контроль поточного й підсумкового рівня знань студентів, термінологічний словник, список рекомендованих літературних джерел.

Навчальний посібник рекомендується використовувати студентам вищих навчальних закладів усіх напрямів підготовки для здобуття ступеня - «бакалавр».

 
Економіка інноваційного підприємства PDF Друк e-mail
П'ятниця, 28 квітня 2017, 08:33

Економіка інноваційного підприємства

Кривов'язюк І. В.

Економіка інноваційного підприємства [текст]: навчальний посібник / І. В. Кривов'язюк. - Видання друге, доповнене та перероблене. - Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2016. - 344 с

ISBN 978-966-289-096-9

Навчальний посібник розкриває основні принципи та закономірності, притаманні функціонуванню та розвитку інноваційного підприємства. Визначено економічні основи наукоємного виробництва. Розкрито процес планування та оцінки виробничих можливостей інноваційного підприємства та ресурсні складові його розвитку. Виокремлено чинники формування та підвищення фінансово-економічних результатів діяльності інноваційного підприємства. Значну увагу приділено антикризовим аспектам діяльності інноваційного підприємства, взаємозв'язку кризових явищ і розвитку інноваційної діяльності підприємств.

До кожного розділу додається перелік ключових понять і термінів, практикум, контрольні запитання й список рекомендованої літератури. В додатках подано інноваційні портрети передових вітчизняних підприємств.

Навчальний посібник стане настільною книгою та найкращим порадником у навчальному процесі як для студентів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів-початківців, так і для викладачів з великим педагогічним стажем, стане в нагоді усім тим, хто має намір самостійно поглибити знання з економіки та управління підприємством.

 
« ПочатокПопередня221222223224225226227228229230НаступнаКінець »

Сторінка 225 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Бакалавр: Микроэкономика»
Комплексная безопасность высшего учебного заведения
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки