29 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів
Останні виставки
Останні новини
Останні новини
Флешмоб «Людина перестає мислити, коли вона перестає читати» PDF Друк e-mail
П'ятниця, 24 квітня 2015, 14:41

23 квітня 2015 року у Полтавському університеті економіки і торгівлі відбувся флешмоб «Людина перестає мислити, коли вона перестає читати» присвячений Всесвітньому дню книги і авторського права.

Збайдужіння до книги і читання — кричуща соціокультурна проблема, оскільки поза ними, стверджують фахівці різних теоретичних і прикладних дисциплін, неможливі повноцінний розвиток у людини уяви, емпатії, співчуття, співпереживання, абстрактного мислення, примноження культурного досвіду. 

Флешмоб був організваний співробітниками бібліотеки. Його ціль - викликати у студентів повагу до літератури, закликати до читання книг, які є невід'ємною частиною духовної спадщини кожної епохи. 

У флешмобі приймали участь студенти-першокурсники з факультетів товарознавства, торгівлі та маркетингу та харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, бібліотекарі, викладачі.  


 
Старт буккросингу в бібліотеці ПУЕТ PDF Друк e-mail
Вівторок, 21 квітня 2015, 08:45

Запрошуємо всіх поціновувачів корисного та захоплюючого читання
підтримати старт буккросингу в бібліотеці ПУЕТ!

Буккроссинг – це процес визволення книг. Людина, прочитавши придбану нею книгу, залишає «звільняє» її у громадському місці для того, щоб інша випадкова людина, могла цю книгу знайти та прочитати; та у свою чергу повинна повторити процес. Спостереження за «подорожжю» книги здійснюється через сайт www.bookcrossing.net.ua в Інтернеті. Принцип буккроссингу: «Прочитав – передай іншому»

Вид буккроссингу в бібліотеці ПУЕТ – «безпечна полиця» або «зона буккроссингу», тобто місце, де книги залишаються у відносній безпеці.

27.04.15 року о 12-20 відбудеться її відкриття у загальному читальному залі.

Приходьте та знаходьте книги залишені іншими, міняйте книги, залишайте свої друковані цікавинки, читайте!
Приєднуйтеся до всесвітнього руху обміну книжками!

 
День інформації - квітень 2015 PDF Друк e-mail
П'ятниця, 27 березня 2015, 10:45

Шановні викладачі, співробітники, магістри!

   З 2 квітня - 30 квітня 2015 р. у читальному залі для науковців (кім. 135) відбудеться "День інформації", на якому представлені нові надходження документів (книги, періодичні та аудіовізуальні видання) до бібліотеки за минулий місяць. Запрошуємо переглянути виставку на тему: «Музеєзнавство в умовах входження у Болонський процес».
   Час проведення - з 1000 - 1700 год.

 
День інформації - березень 2015 PDF Друк e-mail
Четвер, 26 лютого 2015, 15:30

Шановні викладачі, співробітники, магістри!

   З 4 березня - 31 березня 2015 р. у читальному залі для науковців (кім. 135) відбудеться "День інформації", на якому представлені нові надходження документів (книги, періодичні та аудіовізуальні видання) до бібліотеки за минулий місяць. Запрошуємо переглянути виставку на тему: «Молодіжна політика: проблеми та напрями розвитку».
   Час проведення - з 1000 - 1700 год.

 
Конкурс «З Україною в серці»! PDF Друк e-mail
Вівторок, 10 лютого 2015, 16:18

Увага! Конкурс!

Запрошуємо усіх бажаючих прийняти участь в поетичному конкурсі  «З Україною в серці»!

Оголошений Конкурс на кращий поетичний твір про Україну. Члени конкурсного журі з великим задоволенням ознайомлять широке коло користувачів з найкращими зразками сучасної поезії про Україну на сайті бібліотеки ПУЕТ!

Умови конкурсу: мова написання – українська або російська; обсяг твору – не обмежується. Вік учасників необмежений. Термін подання творів до 20 травня 2015 р. Тексти надсилати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду із позначкою «На конкурс». Більш детальна інформація  про конкурс.

Чекаємо на ваші поезії про рідну Україну!

 
« ПочатокПопередня21222324252627282930НаступнаКінець »

Сторінка 28 з 43
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «ЧРЕЗВЫЧАЙНЫЕ СИТУАЦИИ: ЗАЩИТА НАСЕЛЕНИЯ И ТЕРРИТОРИЙ»
Очищення влади (люстрація). Запобігання і протидія корупції
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки