29 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів
Останні виставки
Останні новини
Останні новини
День інформації - вересень 2015 PDF Друк e-mail
Середа, 02 вересня 2015, 11:58

Шановні викладачі, співробітники, магістри!

З 9 вересня - 6 жовтня 2015 р. у читальному залі для науковців (кім. 135) відбудеться "День інформації", на якому представлені нові надходження документів (книги, періодичні та аудіовізуальні видання) до бібліотеки за минулий місяць. Запрошуємо переглянути виставку на тему: «Енергозбереження та енергоефективність - шлях до процвітання держави».

Час проведення - з 1000 - 1700 год.

 
ПІДСУМКИ ПОЕТИЧНОГО КОНКУРСУ «З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ» PDF Друк e-mail
Вівторок, 02 червня 2015, 11:55

ПРО ПІДСУМКИ ПОЕТИЧНОГО КОНКУРСУ «З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ»

28 травня 2015 року завершився поетичний конкурс «З Україною в серці», який проводився на сайті бібліотеки ПУЕТ. Журі конкурсу було вражене щирістю почуттів і поетичною майстерністю більшої частини учасників конкурсу, які надіслали свої вірші з різних куточків України.

Перше місце посіла Обшарська Раїса Володимирівна з міста Чортків Тернопільської області за вірш «Земля Україна». 

Друге місце присуджено Прокопенко Світлані Іванівні з міста Вишневе Київської області за вірш «Серце України».

Третє місце посів Шафрановський Юрій Петрович з м. Полтави, випускник ПУЕТ 1995 року за вірш «Уголек». Альма матер з радістю вітає Вас!

Детальніше...
 
Мить історії: Київ після Майдану 2014 року PDF Друк e-mail
П'ятниця, 15 травня 2015, 09:27

Відкриття фотовиставки М. Волкова
«Мить історії: Київ після Майдану 2014 року»
в читальному залі бібліотеки

М. Волков

Автор фотовиставки відвідав Київ улітку 2014 року. Ще залишилась на Майдані знаменита «йолка», частина барикад, інші відзнаки героїчного протистояння народу й опричників Януковича, а навкруги буяла зелень парків і садів, виблискували золоті куполи храмів. Пройде ще декілька тижнів і приберуть «йолку», закопчені барикади, проте на світлинах М. Волкова назавжди залишилась ця мить історії українського народу та древній чудовий Київ, який разом із Майданом так трагічно й героїчно увійшов у свою Новітню історію.

Бібліотека запрошує відвідати фотовиставку протягом 14 травня - 15 червня 2015 р.


 
День інформації - травень 2015 PDF Друк e-mail
Середа, 29 квітня 2015, 00:00

Шановні викладачі, співробітники, магістри!

З 6 травня - 30 травня 2015 р. у читальному залі для науковців (кім. 135) відбудеться "День інформації", на якому представлені нові надходження документів (книги, періодичні та аудіовізуальні видання) до бібліотеки за минулий місяць. Запрошуємо переглянути виставку на тему: «Україна в Європі і світі».

Час проведення - з 1000 - 1700 год.

 
Старт буккросингу в бібліотеці ПУЕТ PDF Друк e-mail
Вівторок, 28 квітня 2015, 10:36

Старт буккросингу в бібліотеці ПУЕТ

27 квітня 2015 року в бібліотеці Полтавського університету економіки і торгівлі відбувся захід, присвячений Всесвітньому дню книги і авторського права, «Старт  буккросингу в бібліотеці ПУЕТ». Буккроссинг – це процес визволення книг. Людина, прочитавши придбану нею книгу, залишає «звільняє» її у громадському місці для того, щоб інша випадкова людина могла цю книгу знайти та прочитати; та, у свою чергу, повинна повторити процес. Спостереження за «подорожжю» книги здійснюється через сайт www.bookcrossing.net.ua в Інтернеті. Принцип буккроссингу: «Прочитав – передай іншому». Мета заходу - викликати у молодого покоління повагу до літератури, закликати людей до читання книг, які є невід'ємною частиною духовної спадщини кожної епохи.

У заході брали участь проректор з науково-педагогічної роботи ПУЕТ Марченко Оксана Юріївна, директор обласного молодіжного центру Полтавської обласної державної адміністрації Безпалюк Анатолій, директор бібліотеки Садова Світлана Василівна, викладачі, студенти, співробітники бібліотеки.

Учасники заходу змогли оглянути виставку та скористатися таким видом буккроссингу в бібліотеці ПУЕТ як «безпечна полиця» або «зона буккроссингу», тобто місце, де книги залишаються у відносній безпеці.

27.04.15 року о 12:20 відбулося її відкриття у загальному читальному залі бібліотеки ПУЕТ.


 
« ПочатокПопередня21222324252627282930НаступнаКінець »

Сторінка 27 з 43
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Румынский за 6 недель
Посібник для підготовки до ЄВІ з англійської мови до магістратури
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки