26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу

Останні виставки
Останні новини
Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу PDF Друк e-mail
Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів

   МИХАЛЬСЬКІ Торстен, ЛІЛІЄ Франк, ДОСІН Анжеліка

   Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів: Довідник. - Львів: ПАЮ, 2006. - 336 с

   ISBN 996-7651-44-4

   У книзі подається інформація про сучасний стан Європейського законодавства стосовно продуктів харчування, описано вимоги щодо сучасних систем управління якістю згідно з міжнародно визнаними стандартами, надаються практичні рекомендації зі створення систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A1. Deutsch als Fremdsprache
Основи підприємництва
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки