02 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів 20 квітня україна відзначає день вдячності волонтерам
Останні виставки
Останні новини
20 квітня україна відзначає день вдячності волонтерам PDF Друк e-mail
П'ятниця, 19 квітня 2024, 07:38

20 квітня україна відзначає день вдячності волонтерам

zobrazhennya viber 2023 04 20 11 36 50 664

Сьогодні ми не уявляємо своєї країни, боротьби за її мирне майбутнє і незалежність без цих людей. Саме вони стали міцним плечем підтримки військовим і цивільним у важкий час війни. Волонтерський рух нині – це автономна потужна сила, що стала об’єднуючим фактором і фундаментом громадянського суспільства України у нових умовах. Вчорашні юристи й електрики, освітяни й працівники заводів, бізнесмени й ресторатори, айтішники й флористи виявилися справжньою резервною армією, єдиною зброєю яких є чуйне серце і бажання безкорисливо допомагати. Але, воюючи з ворогом без честі, совісті, елементарного людського співчуття, вона є наднеобхідною.

Ми наживо бачимо героїзм волонтерів: під обстрілами і безупинними вибухами доставляють продукти, медикаменти, речі та товари, евакуюють цивільних, рятують тварин.

Ви, шановні волонтери, даруєте нам віру у добро і милосердя, надихаєте на гідні вчинки. Ви головні помічники солдата на фронті, надія матері, що чекає того солдата додому, частинка дива для дитини на Різдво й Великдень. Для вас не існує кордонів і бюрократії. Від бронетранспортера й байрактара до запашної паски «на нуль» – все вам під силу!

Багато волонтерів віддали життя і здоров’я, допомагаючи іншим. Ці непоправні втрати назавжди залишили шрами на серці кожного українця, а разом із ними й невмирущу пам’ять про тих, для кого немає неможливого, бо їхня доброта космополітична, ширша за географічні кордони, вища за мовні бар’єри, сильніша за ненависть ворога.

Дякуємо вам уклінно, шановні волонтери, за підтримку, сміливість, незламність, приклад справжньої людяності. Ваша праця – вагома складова спільної майбутньої перемоги, міцний ґрунт, на якому ми відбудуємо країну і будемо розвивати демократичне суспільство.

Слава волонтерам!

image004

У переддень свята профком разом із бібліотекою ПУЕТ оголошують збір для потреб ЗСУ кришечок від пластикових пляшок і затискачів пакетів для хліба.
Усіх небайдужих запрошуємо долучатись до збору.

Контейнери для збору розташовані на вході до абонементу бібліотеки.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ваш 25-ый час – для руководителей
Інститути міжнародного страхового ринку
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки