09 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Основи барної справи та робота сомельє PDF Друк e-mail

0802202401

Майкова С. В.

Основи барної справи та робота сомельє: навч. посіб. / С. В. Майкова, О. Б. Маслійчук, Н. Я. Сусол. Київ: Видавець ФОП Піча Ю. В., 2022. 124 с.

ISBN 978-966-96914-9-1

У навчальному посібнику розкрито теоретичні та практичні відомості з основ барної справи та роботи сомельє. Подано характеристику особливостей виробничої діяльності в барах, визначено устаткування та матеріально-технічне забезпечення бapiв. Представлено організацію праці працівників в барах та організацію обслуговування споживачів. Наведено асортимент та технологію виготовлення напоїв та коктейлів. Інформацію, рисунки, таблиці, схеми представлені у посібнику, наведено з навчальною метою, тому в жодному разі це не слід вважати нaмipoм порушення авторських прав.

Для студентів зі спеціальностей: 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», а також керівників i фахівців закладів ресторанного господарства.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A2. Deutsch als Fremdsprache
Конституційне право України. Повний курс
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки