29 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Українська мова фахового спрямування PDF Друк e-mail

26012401

Л. Г. Погиба, Т. О. Грибіниченко, Л. М. Голіченко

Українська мова фаховою спрямування. Підручник / Л. Г. Погиба, Т. О. Грибіниченко, Л. М. Голіченко. – К.: Кондор, 2011. – 352 с.

ISBN 978-966-351-338-6

Відповідно до програми Міністерства освіти i науки України "Українська мова за професійним спрямуванням" для вищих навчальних закладів, укладено цей підручник з метою допомогти викладачам i студентам (курсантам, слухачам) удосконалити навички у володінні усним i писемним фаховим мовленням, набути знания i вміння у користуванні різними стилями літературної мови.

Підручник містить теоретичний матеріал відповідно до визначених Miнiстepcтвом тем, різноманітні завдання для аудиторних, самостійних та індивідуальних занять, зразки контрольних, модульних контрольних poбiт, тести. Дібрані завдання i рекомендована література допоможуть у підготовці до практичних занять, у проведенні дискусій з обговорення фахових проблем, у набутті навичок публічного виступу, у самостійній роботі зі статтею, посібником, підручником, у написанні наукових poбiт різних жанрів, у вдосконаленні грамотності, розширенні ерудованості.

Для педагогів-словеснків, студентів (курсантів, слухачів) вищих навчальних закладів військового, юридичного, медичного, фінансово-економічного, міжнародних Відносин, педагогічного, мистецького (театр, кіно, архітектура, живопис) спрямування, для старшокласників середніх спеціальних навчальних закладів з профоріентаційною метою, для факультетів україністики зарубіжних навчальних закладів. Для всіх шанувальників української державної мови.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Психология рекламы
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки