02 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Інтелектуальні інформаційні системи: структура і застосування

Останні виставки
Останні новини
Інтелектуальні інформаційні системи: структура і застосування PDF Друк e-mail

Інтелектуальні інформаційні системи: структура і застосування

Величко О. М.

Інтелектуальні інформаційні системи: структура і застосування : підручник / О. М. Величко, Т. Б. Гордієнко. – Херсон : Олді+, 2022. – 728 с.

ISBN 978-966-289-552-0

Підручник присвячений питанням створення і застосування інформаційних систем, їхнім основним структурним елементам. У ньому викладені основні поняття і загальні положення, питання створення та експлуатації, проєктування інформаційного забезпечення, архітектури та моделювання, тестування та якості інформаційних систем, особливостей інтелектуальних інформаційних систем та їх застосування для підприємств і організацій, підтримки прийняття рішень.

У підручнику спеціальна увага приділена структурі інформаційних систем, розглянуті питання щодо інтерфейсів користувача інформаційних систем, їх тестування й особливостей інтелектуальних інтерфейсів користувача, алгоритмів обробки даних, інтелектуального аналізу даних в інформаційних системах, їхніх баз даних і знань.

Підручник доцільно використовувати в навчальному процесі для викладання дисциплін за спеціальністю «Системний аналіз» у закладах вищої освіти Крім того, він може бути корисним для працівників науково-дослідницьких організацій, які бажають підвищити свій професійний рівень із питань створення та застосування інтелектуальних інформаційних систем.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Венгерский за 6 недель
Great Britain : History and Culture = Велика Британія : історія і культура
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки