26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи здобувачами вищої освіти другого магістерського рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

Останні виставки
Останні новини
Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи здобувачами вищої освіти другого магістерського рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа PDF Друк e-mail
Четвер, 06 квітня 2023, 14:14

Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи здобувачами вищої освіти другого магістерського рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, А. С. Капліна, Н. В. Рогова. – Полтава : ПУЕТ, 2022. – 38 с.

Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи здобувачами вищої освіти другого магістерського рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ВДРЕБЕЗГИ. Новая информационная экономика и трансформация бизнес-стратегий
Барна справа
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки