26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування

Останні виставки
Останні новини
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування PDF Друк e-mail

Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування

Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навчальний посібник / Черевко О. І., Крайнюк Л. М., Касілова Л. О. та ін. ; за ред. Л. О. Касілової ; Харківський державний університет харчування та торгівлі. – Суми : Університетська книга, 2014. – 279 с.

ISBN 978-966-680-724-6

У посібнику наведено загальні поняття про дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування відповідно до системного підходу до формування якості й безпечності дієтичної кулінарної продукції. Оптимізовано харчовий статус різних груп населення.

Навчальний посібник має інтегративний характер і є спробою реалізації міждисциплінарних зв’язків при вивченні низки навчальних дисциплін.

Для студентів ВНЗ, медичних працівників, робітників санаторіїв та лікувально-профілактичних закладів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Карьера менеджера
Туризм в умовах глобалізації: особливості та перспективи розвитку
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки