26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Українська мова (за правознавчим спрямуванням)

Останні виставки
Останні новини
Українська мова (за правознавчим спрямуванням) PDF Друк e-mail

Українська мова (за правознавчим спрямуванням)

Українська мова (за правознавчим спрямуванням) : навч. посіб. / В. М. Пивоваров, О. А. Лисенко, Л. М. Сідак та ін. – Харків : Право, 2019. – 328 с.

ISBN 978-966-937-480-6

Навчальний посібник містить відомості про мовні норми, їх різновиди та правильність застосування в професійній діяльності правника. Охарактеризовано стилі мови, зокрема офіційно-діловий, викладено особливості усного та писемного мовлення, наведено класифікацію документів та вимоги до їх укладання. Система вправ і завдань на володіння писемним мовленням, додатки покликані сприяти закріпленню знань із мови, підвищенню загальної мовної культури не лише юриста, а всіх тих, хто не байдужий до рідного слова, дбає про його чистоту та правильність.

Для студентів юридичних спеціальностей, широкого загалу мовців, тих, хто володіє українською мовою, але хоче знати більше.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Как разговаривать с кем угодно, когда угодно и где угодно
Експертизи у судочинстві України
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки