26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Основи прокурорської діяльності в Україні PDF Друк e-mail

Основи прокурорської діяльності в Україні

Лапкін А. В.

Основи прокурорської діяльності в Україні : навч. посіб. у схемах / А. В. Лапкін. – Вид. 3-тє, змін. та допов. – X. : Право, 2015. – 152 с.

ISBN 978-966-458-781-2

У навчальному посібнику у схематичному вигляді викладаються основні положення організації та діяльності органів прокуратури з урахуванням нового Закону України «Про прокуратуру» та оновленого законодавства станом на 01.09.2015 р. Навчальний посібник структурно і за змістом відповідає програмі навчальної дисципліни «Основи прокурорської діяльності», яка викладається у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого. Поданий матеріал дає можливість акцентувати увагу на основних положеннях організації та діяльності прокуратури і являє зручну форму опанування знаннями у цій площині.

Для студентів та викладачів вищих юридичних навчальних закладів і факультетів, практичних працівників прокуратури, суду та інших правоохоронних органів України.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Сага об ИКЕА
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи)
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки