26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Державна служба в Україні: теоретико-правова характеристика у контексті реформування законодавства

Останні виставки
Останні новини
Державна служба в Україні: теоретико-правова характеристика у контексті реформування законодавства PDF Друк e-mail

Державна служба в Україні: теоретико-правова характеристика у контексті реформування законодавства

Державна служба в Україні: теоретико-правова характеристика у контексті реформування законодавства [Текст] : монографія / за ред. С. В. Ківалов, Л. Р. Біла-Тіунова. – Одеса : Фенікс, 2013. – 438 с.

ISBN 978-966-438-759-7

У монографії розглянуто найважливіші питання подальшого становлення та розвитку інституту державної служби у контексті реформування чинного законодавства. Особливу увагу приділено теоретико-методологічним та термінологічним питанням державної служби, правовому статусу державних службовців, службовій кар’єрі, організаційно-правовим засадам управління державною службою, підставам та особливостям юридичної відповідальності державних службовців.

Монографія продовжує серію наукових видань з доктринальних аспектів адміністративного права, адміністративного процесу та фінансового права і розрахована як на науковців, викладачів і професійних суддів, так і на аспірантів і студентів юридичних вузів, яких цікавлять питання адміністративного процесу і адміністративного судочинства.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A1. Deutsch als Fremdsprache
Проектування систем автоматизації
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки