29 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Гармонізація правових систем в сучасній доктрині конституційного права в умовах європейської інтеграції

Останні виставки
Останні новини
Гармонізація правових систем в сучасній доктрині конституційного права в умовах європейської інтеграції PDF Друк e-mail

Гармонізація правових систем в сучасній доктрині конституційного права в умовах європейської інтеграції

Волошин Ю. О.

Гармонізація правових систем в сучасній доктрині конституційного права в умовах європейської інтеграції : монографія / Ю. О. Волошин, І. О. Гоша ; за заг. ред. М. О. Баймуратова. – Одеса : Фенікс, 2013. – 294 с.

ISBN 978-966-438-835-8

Монографія присвячена комплексному аналізу доктринальних та практичних аспектів гармонізації законодавства України із законодавством ЄС в умовах міждержавних інтеграційних процесів. Аналізуються особливості взаємодії правових систем різних рівнів в контексті глобалізації в праві, розвитку глобального конституціоналізму. Гармонізація розглядається як один із різновидів такої взаємодії. Гармонізація досліджується з позицій феномену глобалізації, інструменту зближення правових систем та способу модернізації правової системи.

Досліджуються історичні та нормативні аспекти сучасних механізмів та засобів гармонізації законодавства України з законодавством ЄС. На основі проведеного аналізу розроблені пропозиції для удосконалення правової системи України в контексті подальшого співробітництва та інтеграції з ЄС.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Актуальні питання кримінального законодавства України та практики його застовування
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки