26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Фінансова гнучкість прийняття рішень в інвестиційній діяльності банків

Останні виставки
Останні новини
Фінансова гнучкість прийняття рішень в інвестиційній діяльності банків PDF Друк e-mail

Фінансова гнучкість прийняття рішень в інвестиційній діяльності банків

Кужелєв М. О.

Фінансова гнучкість прийняття рішень в інвестиційній діяльності банків [текст] монографія / М. О. Кужелєв., М. О. Житар. – К. : «Центр учбової літератури», 2016. – 176 с.

ISBN 978-617-673-491-8

У монографії досліджується комплекс проблем, пов’язаних з забезпеченням фінансової гнучкості прийняття рішень в інвестиційній діяльності банків. На основі теоретико-методологічних підходів представлено трактування поняття фінансової гнучкості прийняття рішень, визначені її види та запропонована класифікація інституційних. ринкових та адміністративних обмежень. В рамках розробленої концепції запропоновані науково-методичній підхід до вибору інвестиційної стратегії банків, науково-методичний підхід до оптимізації інвестиційного портфеля з урахуванням ринкової гнучкості, науково-методичний підхід до оцінювання та регулювання організаційної гнучкості прийняття рішень в інвестиційній діяльності банку.

Монографія призначена для викладачів, аспірантів, студентів економічних спеціальностей, а також може бути використана в практиці комерційних банків.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Венгерский за 6 недель
Право інтелектуальної власності (у запитаннях і відповідях)
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки