27 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Трансформація державного суверенітету в умовах європейської інтеграції: проблеми теорії та реалізації

Останні виставки
Останні новини
Трансформація державного суверенітету в умовах європейської інтеграції: проблеми теорії та реалізації PDF Друк e-mail

Трансформація державного суверенітету в умовах європейської інтеграції: проблеми теорії та реалізації

Гавриленко В. В.

Трансформація державного суверенітету в умовах європейської інтеграції: проблеми теорії та реалізації / За наук. ред. д-ра юрид. наук, проф. Ю. О. Волошина / В. В. Гавриленко. – Одеса: Фенікс, 2017. – 136 с.

ISBN 978-966-928-224-8

Монографія присвячена комплексному дослідженню теоретико-правових аспектів визначення та реалізації державного суверенітету. В роботі розглянуті концептуальні підходи до визначення внутрішнього та зовнішнього аспектів державного суверенітету, проведений аналіз юридичного змісту правосуб’єктності держави, форм та методів реалізації суверенних повноважень у державній політиці.

На прикладі держав-членів Європейського Союзу показано сучасні процесі трансформації державного суверенітету, у тому числі – в частині формування наднаціональності як особливої якості міждержавного інтеграційного об’єднання, що обумовлює концептуальні засади правового регулювання суспільних відносин у державах, які входять до складу такого об’єднання.

Дослідження має теоретичне і практичне значення в сучасних умовах європейської міждержавної інтеграції, його матеріали можуть бути широко використані в правозастосовчій практиці, науково-дослідній роботі та навчальному процесі.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «ЧРЕЗВЫЧАЙНЫЕ СИТУАЦИИ: ЗАЩИТА НАСЕЛЕНИЯ И ТЕРРИТОРИЙ»
Макроекономіка
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки