29 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Глава держави та місцеве самоврядування в Україні: конституційно-правові засади взаємодії

Останні виставки
Останні новини
Глава держави та місцеве самоврядування в Україні: конституційно-правові засади взаємодії PDF Друк e-mail

Глава держави та місцеве самоврядування в Україні: конституційно-правові засади взаємодії

Горащенков О. М.

Глава держави та місцеве самоврядування в Україні: конституційно-правові засади взаємодії : монографія / О. М. Горащенков ; за наук. ред. д.ю.н., проф., засл. діяча науки та техніки України М. О. Баймуратова. – Одеса : Фенікс, 2017. – 184 с.

ISBN 978-966-928-117-3

Монографія присвячена комплексному дослідженню конституційно-правових аспектів діяльності глави держави щодо гарантування та забезпечення подальшого розвитку місцевого самоврядування. В роботі розглянуті концептуальні підходи до визначення місця глави держави у системі гарантів місцевого самоврядування, проведений аналіз функцій та завдань Президента України, форм та методів його правотворчої діяльності у сфері муніципального розвитку.

Дослідження має теоретичне і практичне значення та буде корисне не тільки для науковців та студентів, а також практичних працівників органів державної влади та місцевого самоврядування.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Карьера менеджера
Корупція: роздуми після Майдану
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки