27 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Практика Європейського суду з прав людини PDF Друк e-mail

Практика Європейського суду з прав людини

Дудаш T. I.

Практика Європейського суду з прав людини: навч. посіб. / T. I. Дудаш. – 2-ге вид., змінене і доповнене. – К.: Алерта, 2014. – 488 с.

ISBN 978-617-566-291-5

Викладено питання функціонування загальноєвропейської конвенційної системи захисту прав людини з урахуванням змін, внесених Протоколом № 14, та нових тенденцій розвитку цієї системи. У загальній частині посібника розглянуто особливості конвенційної системи захисту прав людини, а спеціальна частина присвячена висвітленню практики тлумачення та застосування Європейським судом з прав людини окремих конвенційних прав, включаючи і його практику щодо України. Посібник підготовлено на основі практики викладання відповідного курсу на юридичному факультеті ЛНУ ім. Івана Франка протягом 2006-2013 pp. Використані нормативні документи та практика Суду станом на серпень 2014 р.

Видання розраховане на студентів, аспірантів, викладачів вищих юридичних навчальних закладів, науковців, адвокатів та правозахисників, суддів і працівників правоохоронних органів і всіх, хто цікавиться проблематикою захисту прав людини.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Карьера менеджера
Бюджетування діяльності суб'єктів господарювання
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки