29 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Кримінально-виконавче право. за заг. ред. Б.М. Головкіна, А.Х. Степанюка

Останні виставки
Останні новини
Кримінально-виконавче право. за заг. ред. Б.М. Головкіна, А.Х. Степанюка PDF Друк e-mail

Кримінально-виконавче право. за заг. ред. Б.М. Головкіна, А.Х. Степанюка

Кримінально-виконавче право: підручник / Б. М. Головкін, А. X. Степанюк, О. В. Лисодєд та ін. ; за заг. ред. Б. М. Головкіна, А. Х. Степанюка. – 2-ге вид., перероб. і допов. – Харків : Право, 2019. – 288 с.

ISBN 978-966-937-811-8

У підручнику викладено предмет, принципи та інститути кримінально-виконавчого права, засадничі положення державної політики у сфері виконання покарань і пробації, систему органів та установ виконання покарань, механізм захисту прав засуджених і осіб, взятих під варту, міжнародні стандарти поводження із засудженими, пробацію в Україні, а також виконання різних видів покарань, здійснення контролю й нагляду за поведінкою осіб, звільнених від відбування покарання.

Для здобувачів вищої юридичної освіти, наукових, науково-педагогічних та педагогічних працівників, працівників кримінально-виконавчої служби України.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Психологический прессинг
Методи та засоби інженерії даних та знань
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки