26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Кримінально-виконавче право. за заг. ред. Б.М. Головкіна, А.Х. Степанюка

Останні виставки
Останні новини
Кримінально-виконавче право. за заг. ред. Б.М. Головкіна, А.Х. Степанюка PDF Друк e-mail

Кримінально-виконавче право. за заг. ред. Б.М. Головкіна, А.Х. Степанюка

Кримінально-виконавче право: підручник / Б. М. Головкін, А. X. Степанюк, О. В. Лисодєд та ін. ; за заг. ред. Б. М. Головкіна, А. Х. Степанюка. – 2-ге вид., перероб. і допов. – Харків : Право, 2019. – 288 с.

ISBN 978-966-937-811-8

У підручнику викладено предмет, принципи та інститути кримінально-виконавчого права, засадничі положення державної політики у сфері виконання покарань і пробації, систему органів та установ виконання покарань, механізм захисту прав засуджених і осіб, взятих під варту, міжнародні стандарти поводження із засудженими, пробацію в Україні, а також виконання різних видів покарань, здійснення контролю й нагляду за поведінкою осіб, звільнених від відбування покарання.

Для здобувачів вищої юридичної освіти, наукових, науково-педагогічних та педагогічних працівників, працівників кримінально-виконавчої служби України.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Бизнес-тренинг: как это делается
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки