Асортимент і якість кондитерських виробів |
Написав Administrator |
Четвер, 03 грудня 2009, 16:35 |
Сирохман I. В., Лебединець В. Т. Асортимент і якість кондитерських виробів. — К.: Центр учбової літератури, 2009. — 636 с ISBN 978-966-364-899-6 Наведено класифікацію і дано товарознавчу характеристику асортименту кондитерських виробів. Розглянуто формування асортимент, вимоги до якості та правила приймання кондитерських виробів. Виділено основні групи і підгрупи, типові представники, їх споживні властивості і відмінні особливості та ілюстрації. Це допоможе студентам і фахівцям краще орієнтуватись у складному асортименті кондитерських виробів. Вимоги до якості відповідних груп базуються па діючих державних стандартах, частина матеріалу узагальнена за результатами досліджень різних авторів. Матеріал посібника викладено відповідно до програми дисципліни «Товарознавство продовольчих товарів». Він розрахований на підготовку бакалаврів за напрямом «Товарознавство і торгівельне підприємництво», магістрів і для підвищення кваліфікації відповідних фахівців. Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів. |
Останнє оновлення на Четвер, 03 грудня 2009, 16:35 |