26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Управління якістю харчової продукції

Останні виставки
Останні новини
Управління якістю харчової продукції PDF Друк e-mail
Понеділок, 11 листопада 2019, 09:52

Управління якістю харчової продукції

Тюрікова І. С.

Управління якістю харчової продукції : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра / І. С. Тюрікова. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 24 с.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A1. Deutsch als Fremdsprache
Макроэкономика
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки