19 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Організація діловодства та навчальна практика PDF Друк e-mail
Понеділок, 01 жовтня 2018, 14:55

Організація діловодства та навчальна практика

Я. Я. Чорненький, В. М. Когут, В. Г. Бартєнєва, Г. Г. Гасюк, Н. В. Чорненька

Організація діловодства та навчальна практика: Навчальний посібник / За ред. Я. Я. Чорненького. В. М. Когута. – К.: Алерта, 2006. – 600 с

ISBN 966-8533-41-0

Навчальний посібник ознайомлює читачів із різними аспектами мови і мовлення офіційно-ділового стилю у сфері управлінської діяльності, в юриспруденції, туризмі. Що необхідно для процесів діловедення, виходячи із засад стандартизації справочинства, систематизації документів, особливостей їх структурного та мовного оформлення.

Подаються зразки ділових документів, різноманітні фахові словники термінів і понять, пропонується розробка практичних і самостійних робіт, рефератів, тестові завдання навчально-контрольного типу, питання на залік та іспит, література для вивчення курсу та матеріали, які забезпечать проходження навчальної практики.

Мета посібника – допомогти студентам, які в майбутньому будуть працювати в різних сферах юриспруденції, та всім, кому доведеться мати справу з діловодством (справочинством), грамотно й оперативно, на сучасному рівні, укладати та оформляти будь-які документи, формувати номенклатуру справ тощо.

Для студентів вищих навчальних закладів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
#pravoZNO
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки