19 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Про бібліотеку

Останні виставки
Останні новини
Фонди бібліотеки PDF Друк e-mail

Бібліотека університету заснована у 1968 році. Зараз її фонд налічує 392142 примірників українською, російською, англійською, німецькою, французькою мовами, серед них: 322925 книг, 15833 періодичних та інформаційних видань, 2982 – на електронних носіях із записом, 9756 зарубіжних видань.

Бібліотечний фонд – багатогалузевий: комплектується літературою з фінансів і обліку, економіки і менеджменту, товарознавства і комерційної справи, туризму, технології громадського харчування, технології зберігання і переробки плодів та овочів, суспільних наук, іноземних мов, економічної кібернетики, соціальної інформатики, ресторанної та готельної справи, управління персоналом та економіки праці.

Бібліотека комп’ютеризована, має електронний каталог (більше 215тис. записів), 21 баз даних, що створені бібліотекою, фонд повнотекстових документів електронної бібліотеки  (понад 47606 електронних гіпертекстових документів). З 1 вересня 2012 року розпочалося активне наповнення матеріалами інституційного репозитарію університету. Він нараховує понад 10898 документів.. В бібліотеці функціонує електронний читальний зал на 50 робочих місць з доступом до ресурсів власної електронної бібліотеки і світових бібліотечних джерел (через глобальну мережу Internet). У бібліотеці університету у 2009 р. створений структурний підрозділ - медіатека. Медіатека надає доступ до аудіо та відеоматеріалів, оброблених і адаптованих бібліотекою, які призначені для використання викладачами та студентами в навчанні, навчально-методичній діяльності та наукових дослідженнях. Медіатека складається з 20 місць для індивідуальних занять та відеозалу на 15 місць для групових занять. Бібліотека складається з дев'яти структурних підрозділів.

Останнє оновлення на Четвер, 02 лютого 2023, 10:24
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Основы туризма
Адміністративне право
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки