28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Історія вчень про право і державу. Хрестоматія. за заг. ред. О. В. Петришина

Останні виставки
Останні новини
Історія вчень про право і державу. Хрестоматія. за заг. ред. О. В. Петришина PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 листопада 2015, 10:55

Історія вчень про право і державу. Хрестоматія. за заг. ред. О. В. ПетришинаІсторія вчень про право і державу : хрестоматія для юрид. вищ. навч. закл. і ф-тів / авт.-уклад. Г. Г. Демиденко ; за заг. ред. О. В. Петришина.  6-те вид., доп. і змін. X. : Право, 2014. – 928 с.

ISBN 966-8467-49-3

 

Видання містить короткі конспекти першоджерел з курсу «Історія вчень про державу і право» - творів мислителів минулого. Хрестоматію складено відповідно до програми навчальної дисципліни. її матеріали можуть бути використані також при вивченні курсів «Теорія держави і права», «Філософія права», «Політологія».

Адресується тим, хто вивчає історію всесвітньої й вітчизняної політико-правової думки, цікавиться всесвітньою і вітчизняною політико-правовою класикою, широкому колу читачів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Информационные системы и технологии в экономике и управлении»
Похідні фінансові інструменти: функціональні механізми та суперечності використання в Україні
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки