18 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Менеджмент внутрішнього і міжнародного туризму

Останні виставки
Останні новини
Менеджмент внутрішнього і міжнародного туризму PDF Друк e-mail
Понеділок, 26 травня 2014, 09:24

Менеджмент внутрішнього і міжнародного туризму   Панченко Ю.В., Лугінін О.Є., Фомішин С.В.
   Менеджмент внутрішнього і міжнародного туризму: Навч. посібник./ Ю.В. Панченко, О.Є. Лугінін, С.В. Фомішин.- Херсон: ОДЩ-ПЛЮС, 2013. - 342 с
   ISBN 978-966-2393-98-9
   У посібнику розглянуто теоретичні і методичні питання формування управлінської діяльності в організаціях сфери туризму на основі теорії і практики менеджменту сучасного господарювання. Матеріал посібника доповнює небагатосельні навчальні видання в Україні, де підходи класичного менеджменту поєднуються зі специфікою управління внутрішнього та міжнародного туризму.
   Посібник складається зі вступу, основної частини із 20 розділів, додатків і списку літературних джерел.Основна частина посібника присвячена розгляду специфіки туризму та особливостей його регулювання, функцій менеджменту для організацій сфери туризму, зовнішнім зв'язкам, управлінню конфліктами в туристичній діяльності, використанню методів менеджменту і сучасних інформаційних технологій та інноваціям в індустрії туризму, комунікаціям, ефективності туристичної роботи, вимогам до якості роботи сучасного менеджера в туризмі. Висвітленно основні питання індустрії туризму з готельно-ресторанного менеджменту. За кожною темою посібника наводяться питання до самоконтролю знань.
   Практичну направленість посібника підсилюють тестові вправи, блок завдань для самостійної роботи і термінологічний словник, що наведено у додатках.
   Видання призначено для студентів ВНЗ, які навчаються за напрямом підготовки «Туризм» з дисципліни «Менеджмент туризму», а також викладачам та фахівцям з туристичної діяльності.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Основи прокурорської діяльності в Україні
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки