26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна

Архів довідок ВДС

курсова робота

ID Замовлення: WATS-195
Читач: Анастасия тимченко
Читач Тема запиту
Читач: Анастасия тимченко Доброго вечора!Допоможіть мені будь - ласка підібрати літературу для написання курсової з дисципліни Організація готельного господарства на тему : "Система управління готельним господарством на прикладі готелю " Палаццо" м.Полтава. Дуже вдячна
Бібліотека: Ирина Науменко Доброго ранку! Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела до теми - документи з фонду бібліотеки ПУЕТ (наприкінці опису книг вказано шифр ББК) та документи з мережі Інтернет:

Автоматизація процесу управління підприємствами готельного господарства
[Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://buklib.net/books/32532/

Агамирова, Е. В. Управление персоналом в туризме и гостинично-ресторанном бизнесе [Текст] : практикум / Е. В. Агамирова. – 2-е изд., исправл. и доп. – Москва : Дашков и К, 2008. – 180 с. ББК 65.433-64я7 А23
Байлик, С.И. Гостиничное хозяйство [Текст] : организация, управление, обслуживание : учеб. пособие / С.И. Байлик. – 3-е изд., стереотип. – Київ : Дакор, 2008. – 288 с. ББК 65.432я73 Б18
Байлик, С.И. Гостиничное хозяйство [Текст] : учебник / С.И. Байлик. – 2-е изд., перераб. и доп. – Київ : Дакор, 2009. – 368 с. + [Электрон. содержание]. ББК 65.432.1я73 Б18
Барибіна, Я. О. Комунікативний менеджмент у готельному та ресторанному господарстві [Електронний ресурс] / Я. О. Барибіна. – Полтава : ПУЕТ, 2012 . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ.
Барибіна, Я. О. Менеджмент готельно-ресторанного господарства [Текст] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Я. О. Барибіна. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – 106 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432я73 Б24
Барибіна, Я. О. Мотивацйна політика підприємств готельно-ресторанного господарства: теоретико-практичний аспект [Текст] / Я. О. Барибіна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2015. – № 6 (68). – С. 143–149 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Березюк-Павлык, Т. Источники дополнительного дохода гостиницы [Текст] / Т. Березюк-Павлык // Академия гостеприимства. – 2014. – № 6. – С.40─43. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Беседина, Т. Оптимизация штата: мнимая экономия или спасательный круг? [Текст] / Т. Беседина // Академия гостеприимства. – 2015. – № 2. – С. 42–48. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Бизнес-планирование в индустрии гостеприимства [Текст] : учеб. пособие / М. В. Виноградова, З. И. Панина, А. А. Ларионова, Л. А. Васильева. – 2-е изд., испр. – Москва : Дашков и К, 2010. – 280 с. ББК 65.432-231я73 Б59
Білецька, Г.М. Національні особливості організації готельної справи у світовій індустрії гостинності [Електронний ресурс] / Г.М. Білецька // Ефективна економіка. – 2015. – № 1 . – Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=3745 (13.06.2015). – Назва з екрана.
Бойко, М. Г. Організація готельного господарства [Текст] : підручник / М. Г. Бойко, Л.М. Гопкало. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2010. – 448 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432я73 Б77
Бойко, М. Г. Організація готельного господарства [Текст]. Ч. 1 : опорний конспект лекцій / М. Г. Бойко, Л.М. Гопкало. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2010. – 71 с. ББК 65.432я73 Б77
Бойко, М. Г. Організація готельного господарства [Текст]. Ч. 2 : опорний конспект лекцій / М. Г. Бойко, Л.М. Гопкало. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2010. – 72 с. ББК 65.432я73 Б77
Бондаренко, Г. А. Менеджмент гостиниц и ресторанов [Текст] : учеб. пособие / Г. А. Бондаренко. – М. : Новое знание, 2008. – 365 с. – (Экономическое образование) . ББК 65.432.1-21я73 Б81
Борисова О. В. Шляхи підвищення ефективності управління підприємствами готельного господарства[Електронний ресурс] / О. В. Борисова, С. В. Швед // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2013. - Вип. 2(1). - С. 193-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/esprstp_2013_2(1)__29.pdf
Бородай, А. Б. Професійна етика та етикет у закладах готельно-ресторанного господарства [Текст] : метод. рекомендації та навч. завдання / А. Б. Бородай, Н. В. Дібрівська. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – 18 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 87.75р30 Б83
Брашнов, Д. Г. Гостиничный сервис и туризм [Текст] : учеб. пособие / Д. Г. Брашнов. – Москва : Альфа-М : ИНФРА-М, 2011. – 224 с. ББК 65.432я73 Б87
Бржезицкая, А. Управление развитием персонала [Текст] / А. Бржезицкая // Отельер & Ресторатор. – 2013. – № 2. – С. 28-35. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Вакуленко Т. В. Сучасні аспекти управління персоналом на підприємствах готельного господарства [Електронний ресурс] / Т. В. Вакуленко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. : Економічні науки. - 2013. - № 5. - С. 113-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Nvpusk_2013_5_21.pdf
Верезомська, І. Г. Діагностика організаційної культури підприємства готельно-ресторанного бізнесу за методом Даніеля Денісона [Текст] / І. Г. Верезомська // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2013. – № 5 (61). – С. 71─77.
Виноградов, Д. "Визитная карточка"гостиницы: работа над ошибками [Текст] / Д. Виноградов // Академия гостеприимства. – 2015. – № 3/4. – С. 46–47 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Власова, Т. И. Анимационный менеджмент в туризме [Текст] : учеб. пособие / Т. И. Власова, А.П. Шарухин, Н.И. Панов. – Москва; Москва; Москва : Изд. центр "Академия", 2010. – 320 с. – (Высшее профессиональное образование). –ББК 77.056я73 В58
Волков, Ю.Ф. Гостиничный и туристский бизнес [Текст] : учеб. пособие / Ю.Ф. Волков. – Ростов-на-Дону : Феникс, 2009. – 637 с. – (Высшее образование). ББК 65.432я73 В67
Волошин, В. В. Розвиток готельно-рекреаційної індустрії та становлення її в України [Текст] / В. В. Волошин // Науковий вісник Ужгородського університету. Сер. Економіка. – 2010. – Вип. 29, ч. 2. – С. 319─322.
Гавриш, К. С. Оцінка розвитку готельного господарства України в регіональному розрізі на основі методичного підходу [Текст] / К. С. Гавриш // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Економічні науки. – 2013. – № 3. – С. 74─82 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Гакова М. В. Концептуальні підходи до управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс] / М. В. Гакова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. : Економічні науки. - 2014. - № 4. - С. 130-134. - Режим доступу:http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Nvpusk_2014_4_21.pdf
Гордієнко, О. Інноваційний розвиток підприємств готельного господарства [Текст] / О. Гордієнко // Вісті ЦССТУ. Діловий випуск. – 2012. – 21 верес. (№ 38). – С. 6-7. ДВ-вкл.
Гостиничные комплексы. Организация и функционирование [Текст] : учеб. пособие / В. А. Романов, С. Н. Цветкова, Т. В. Шевцова, В. В. Каращенко. – 2-е изд. – Ростов-на-Дону : ИЦ "МарТ", 2010. – 221 с. ББК 65.432.1я73 Г72
Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в умовах трансформації економіки [Текст] : бібліограф. покажчик / уклад. І. О. Науменко. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – 78 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 91.9:65 Г73
Григоренко, Ю. Гостиницы ориентируются на экономных [Текст] / Ю. Григоренко // Академия гостеприимства. – 2014. – № 6. – С. 14─20.
Гущина, И. А. Документационное обеспечение управления в социально-культурном сервисе и туризме [Текст] : учеб. пособие / И. А. Гущина, Н. А. Зайцева. – Москва : Альфа-М : Инфра-М, 2010. – 240 с. + Електрон. зміст . – Спосіб доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.433.1-212.8я73 Г98
Джум, Т. А. Организация гостиничного хозяйства [Текст] : учеб. пособие / Т. А. Джум, Н. И. Денисова. – Москва : Магистр : ИНФРА-М, 2011. – 400 с.
ББК 65.432я73 Д42
Дубодєлова А.В. СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ: МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://vlp.com.ua/files/20_30.pdf
Дубодєлова А. В. Система управління якістю обслуговування клієнтів готельного підприємства [Електронний ресурс] / А. В. Дубодєлова, Л. С. Лісовська, А. О. Нищота // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Проблеми економіки та управління. - 2013. - № 754. - С. 159-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/VNULPP_2013_754_24.pdf
Ехина, М. А. Организация обслуживания в гостиницах [Текст] : учеб. пособие / М. А. Ехина. – 2-е изд., стер. – Москва : Изд. центр "Академия", 2010. – 208 с. ББК 65.432.1-803.4я722 Е93
Жук Ю. О. Управління матеріальними та людськими потоками на підприємствах готельного господарства[Електронний ресурс] / Ю. О. Жук // Інноваційна економіка. - 2013. - № 9. - С. 76-82. - Режим доступу:http://nbuv.gov.ua/j-pdf/inek_2013_9_12.pdf
Жук, Ю. О. Зарубіжний досвід управління підприємствами готельного господарства на основі логвстичного підходу [Текст] / Ю. О. Жук // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Економічні науки. – 2012. – № 3. – С. 218─226 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Кабушкин, Н.И. Управление гостиницами и ресторанами [Текст] : учеб. пособие / Н.И. Кабушкин. – Мн. : БГЭУ, 2009. – 416 с. + Электрон. содержание. ББК 65.432.1-21я73 К12
Кабушкин, Н.И. Менеджмент гостиниц и ресторанов [Текст] : учеб. пособие / Н.И. Кабушкин. – М. : КноРус, 2013. – 416 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432-21я73 К12
Капліна А. С. Розробка ефективних систем управління розвитком підприємств готельного господарства полтавського регіону [Електронний ресурс] / А. С. Капліна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. : Економічні науки. - 2014. - № 1. - С. 168-173. - Режим доступу:http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Nvpusk_2014_1_27.pdf
Капліна А. С. Система заходів щодо підвищення ефективності управління розвитком підприємств готельного господарства [Електронний ресурс] / А. С. Капліна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. : Економічні науки. - 2013. - № 5. - С. 100-107. - Режим доступу:http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Nvpusk_2013_5_19.pdf
Капліна, А. С. Розробка ефективних систем управління розвитком підприємств готельного господарства Полтавського регіону [Текст] / А. С. Капліна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2014. – № 1 (63). – С. 168–173.
Капустіна, Т. А. Сутність і поняття технологічних інновацій та інноваційного процесу в управлінні готельним бізнесом [Текст] / Т. А. Капустіна // Держава та регіони. Серія: Економіка та підприємництво. – 2012. – № 2. – С. 207─210. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Карнаухова, В. К. Сервисная деятельность [Текст] : учеб. пособие / В. К. Карнаухова, Т.А. Краковская. – 3-е изд., перераб. и доп. – Ростов-на-Дону : ИЦ "МарТ" : Феникс, 2010. – 254 с. – (Туризм и сервис) . ББК 65.43я73 К24
Клецковская, И. Прогнозирование ресторанной и гостиничной деятельности [Текст] / И. Клецковская // Гостиничный и ресторанный бизнес. – 2012. – № 2. – С. 50─53. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Кобяк, М. В. Управление качеством в гостинице [Текст] : учеб. пособие / М. В. Кобяк, С. С. Скобкин. – Москва: Магистр, 2010. – 511 с. ББК 65.432.1-823.2-21я73 К 55
Корзун, K. Персональная лояльность как уровень доверия сотрудника [Текст] / K. Корзун // Академия гостеприимства. – 2014. – № 4. – С. 28─34 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Королева, М. Развитие персонала в гостинице [Текст] / М. Королева // Отельер & Ресторатор. – 2013. – № 4. – С. 78─80
Косолапов, А. Б. Практикум по организации и менеджменту туризма и гостиничного хозяйства [Текст] : учеб. пособие / А. Б. Косолапов, Т. И. Елисеева. – 5-е изд., стер. – М. : КноРус, 2010. – 200 с. ББК 65.433-21я73 К71
Кравченко, Р. Инновации в гостиничном бизнесе [Текст] / Р. Кравченко // Отельер & Ресторатор. – 2013. – № 6. – С. 38─39.
Круль, Г.Я. Основи готельної справи [Текст] : навч. посібник / Г.Я. Круль. – Київ : Центр учб. л-ри, 2011. – 368 с. ББК 65.432я73 К84
Кусков, А. С. Гостиничное дело [Текст] : учеб. пособие / А. С. Кусков. – 2-е изд., испр. – Москва; Москва; Москва : Дашков и К, 2010. – 328 с. – Спосіб доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432.1я73 К94
Кучеренко, Е. Обучение и управление персоналом в индустрии гостеприимства [Текст] / Е. Кучеренко // Гостиничный и ресторанный бизнес. – 2013. – № 4. – С. 22─28.
Кучеренко, Е. Проблемы гостинично-ресторанного бизнеса [Текст] / Е. Кучеренко // Гостиничный и ресторанный бизнес. – 2013. – № 1. – С. 72─74 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Левицька, І. В. Ефективність інноваційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / І. В. Левицька // Формування ринкових відносин в Україні. – 2012. – № 12. – С. 87─93 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Леміш К.М. УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ НА ОСНОВІ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.global-national.in.ua/archive/2-2014/119.pdf
Литвинець Л. Ф. Стратегічне управління підприємством готельного господарства [Електронний ресурс] / Л. Ф. Литвинець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 197-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Npnukht_2013_52_25.pdf
Лойко, О. Т. Сервисная деятельность [Текст] : учеб. пособие / О. Т. Лойко. – Москва; Москва; Москва : Изд. центр "Академия", 2008. – 304 с.
ББК 65.43я73 Л72
Лук'янов, В. О. Організація готельно-ресторанного обслуговування [Текст] : навч. посібник / В. О. Лук'янов, Г. Б. Мунін. – 2-ге вид., переробл. і доповн. – Київ : Кондор, 2012. – 346 с. ББК 65.432-803.4я73 Л84
Малафеева, Н. Стратегическое планирование гостиничной деятельности [Текст] / Н. Малафеева // Гостиничный и ресторанный бизнес. – 2012. – № 2. – С. 20─22. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Мальська, М. П. Готельний бізнес [Текст] : теорія та практика : навч. посібник / М. П. Мальська, І.Г. Пандяк. – 2-ге вид., перероб. та доп. – Київ : Центр учб. л-ри, 2012. – 472 с. ББК 65.432я73 М21
Те саме : 2009 р в електронному вигляді:
Мальська, М. П. Готельний бізнес [Текст] + [Електронний ресурс] : теорія та практика : навч. посібник / М. П. Мальська, І.Г. Пандяк. – Київ : Центр учб. л-ри, 2009. – 472 с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ. ББК 65.432я73 М21
Мальська, М. П. Організація готельного обслуговування [Текст] : підручник / М. П. Мальська, І.Г. Пандяк, Ю. С. Занько. – Київ : Знання, 2011. – 366 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432я73 М21
Мельниченко, С. В. Маркетингова політика в готельному бізнесі [Текст] : монографія / С. В. Мельниченко, А. В. Магалецький. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011. – 344 с. ББК 65.432-211.1 М48
Мельниченко, С. Готельні мережі на ринку туристичних послуг України [Текст] / С. Мельниченко, Т. Бурак // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. – 2014. – № 3. – С. 5─15. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Менеджмент готелю [Текст] : навч. посібник / Х. Й. Роглєв, Г. Г. Левітас, Р. Г. Драпушко, В. В. Гарагонич ; за ред. Г. Б. Мунін. – Київ : Кондор, 2011. – 443 с. ББК 65.432-21я73 М50
Методи управління підприємствами в сфері готельного бізнесу [Електронний ресурс] . – Режим доступу: http://bukvar.su/menedzhment/116263-Metody-upravleniya-predpriyatiyami-v-sfere-gostinichnogo-biznesa.html
Мищенко, О. Управление отелем в кризис в стиле коучинга: игра вне правил [Текст] / О. Мищенко // Академия гостеприимства. – 2015. – № 1. – С. 32–39. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Мунін, Г. Б. Малі готелі: організація роботи та обслуговування [Текст] : навч. посібник / Г. Б. Мунін, О. С. Кривоносов, З. В. Марциновська. – 2-ге вид., переробл. і доповн. – Київ : Університет "Україна", 2012. – 336 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432.1я73 М90
Нетребский, А. А. Готельний бізнес: динаміка розвитку, проблеми безпеки і охорони праці [Текст] = Гостиничный бизнес: динамика развития, проблемы безопасности и охраны труда / А. А. Нетребский, Я. Д. Гусак-Шкловская // Харчова наука і технологія. – 2012. – № 1. – С. 90─93 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Нечаюк, Л. I. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Текст] + [Електронний ресурс] : навч. посібник / Л. I. Нечаюк, Н. О. Нечаюк. – 3-тє видання. – Київ : Центр учб. л-ри, 2009. – 344с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. ББК 65.432-21я73 Н59
Об отеле : [Palazzo Premier Hotel] [Електронний ресурс].–Режим доступа: https://palazzo-hotel.phnr.com/about-hotel

Організація готельного господарства [Текст] : навч. посібник / О.М. Головко, Н. С. Кампов, С.С. Махлинець, Г. В. Симочко. – Київ : Кондор, 2012. – 338 с.
ББК 65.432я73 О-64
Організація й управління готельним підприємством [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://pidruchniki.com/15660212/turizm/organizatsiya_upravlinnya_gotelnim_pidpriyemstvom
Основы индустрии гостеприимства [Текст] : учеб. пособие / Д. И. Елканова, Д. А. Осипов, В.В. Романов, Е.В. Сорокина. – Москва; Москва; Москва : Дашков и К, 2011. – 248 с. ББК 65.43я73 О-75
Павленко І. Г. Принципи управління сучасним готельним підприємством [Електронний ресурс] / І. Г. Павленко //Экономика Крыма. - 2013. - № 1. - С. 315-318. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/econkr_2013_1_68.pdf
Петриченко, П. А. Розвиток споживчих мереж в індустрії туризму [Текст] / П. А. Петриченко, С. А. Яроміч // Актуальні проблеми економіки. – 2015. – № 5. – С. 153–160 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Петруха, Т. Создаем клиентоориентированный персонал своими руками [Текст] / Т. Петруха // Академия гостеприимства. – 2015. – № 3/4. – С. 68–71 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Подлепіна, П. О. Готельна "феєрія" - оксиморон чи реалії сьогодення? [Текст] / П. О. Подлепіна // UNІVERSІTATES Университеты. Наука и просвещение. – 2012. – № 2. – С. 38-45.
Положишникова, О. I. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві[Електронний ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / О. I. Положишникова, Л. О. Положишникова. – Полтава : ПУЕТ, 2012 . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ.
Полтавська, О. В. Продуктивність праці персоналу підприємств готельного господарства України [Текст] / О. В. Полтавська // Економіка та держава. – 2015. – № 1. – С. 107─111. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Проценко, О. Ревеню-менеджмент: нововведение или необходимость [Текст] / О. Проценко // Академия гостеприимства. – 2015. – № 2. – С. 6–12. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Роглєв, Х. Й. Основи готельного менеджменту [Текст] : навч. посібник / Х. Й. Роглєв. – Київ : Кондор, 2009. – 408 с. ББК 65.432.1-21я73 Р59
Сагалакова, Н. О. Економіка підприємств готельного і ресторанного господарства [Текст] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Н. О. Сагалакова. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – 225 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432я73 С13
Сергеева, О. Организация кейтеринга в гостинице [Текст] / О. Сергеева // Отельер & Ресторатор. – 2013. – № 1. – С. 87─89 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Скобкин, С. С. Стратегия развития предприятия индустрии гостеприимства и туризма [Текст] : учеб. пособие / С. С. Скобкин. – Москва : Магистр : ИНФРА-М, 2010. – 432 с. + Електрон. зміст. ББК 65.432.1я73 С44
Смирнов, И. Г. Инновации в гостиничном бизнесе: логистика снабжения [Текст] / И. Г. Смирнов // Логистика: проблемы и решения. – 2013. – № 5. – С. 58─66 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Снігур Х. А. Впровадження інноваційних технологій в систему управління персоналом готельного закладу[Електронний ресурс] / Х. А. Снігур // Бізнес Інформ. - 2014. - № 10. - С. 143-147. - Режим доступу:http://nbuv.gov.ua/j-pdf/binf_2014_10_23.pdf
Сокол, Т. Г. Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах [Текст] : підручник / Т. Г. Сокол. – Київ : Альтерпрес, 2009. – 447 с. ББК 65.432я73 С59
Сорокина, А.В. Организация обслуживания в гостиницах и туристских комплексах [Текст] : учеб. пособие / А.В. Сорокина. – Москва : ИНФРА-М, 2010. – 304 с. + Електрон. зміст. ББК 65.432я722 С65
Суткович, Т. Ю. Експертиза якості надання послуг закладами готельно-ресторанного господарства [Текст] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Т. Ю. Суткович, Н. В. Дібрівська, Н. В. Олійник. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – 43 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.431-803я73 С90
Суткович, Т. Ю. Конкурентоспроможність підприємств готельно-ресторанного господарства [Текст] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Т. Ю. Суткович. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – 64 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432я73 С90
Тимохина, Т. Л. Организация административно-хозяйственной службы гостиницы [Текст] : учеб. пособие / Т. Л. Тимохина. – Москва : ФОРУМ : ИНФРА-М, 2009. – 256 с. : ил. – (Высшее образование) . ББК 65.432.1я73 Т41
Тимохина, Т. Л. Организация приема и обслуживания туристов [Текст] : учеб. пособие / Т. Л. Тимохина. – 3-е изд, перераб. и доп. – Москва : Форум; Москва; Москва : Инфра-М, 2010. – 352 с. : ил. – (Высшее образование).
ББК 65.432.1я73 Т41
Тітомір, Л. А. Основні напрямки розвитку готельно-ресторанної та туристичної діяльності на півдні України [Текст] / Л. А. Тітомір // Харчова наука і технологія. – 2012. – № 2. – С. 24─28.
Топольник, В. Г. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст] : навч. посібник / В. Г. Топольник. – Львів : Магнолія-2006 , 2012. – 328 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432-823.2-21я73 Т58
Турковский, Марек. Маркетинг гостиничных услуг [Текст] : [учеб.-метод. пособие] : пер. с пол. / Марек Турковский. – Москва : Финансы и статистика, 2008. – 296 с. : ил. ББК 65.432-211.2 Т88
Управління готельним господарством у сучасних умовах [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://infino.com.ua/shop/upravlinnya-gotelnim-gospodarstvom-u-suchasnih-umovah/
Управління якістю послуг готелів: методологія та практика [Текст] : монографія / Т. I. Ткаченко, С. В. Мельниченко, М. В. Босовська, О. В. Полтавська. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012. – 728 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432-823.2-21 У67
Федченко, Т. Готельні послуги [Текст] / Т. Федченко, Н. Фокіна // Вісник Міністерства доходів і зборів України. – 2014. – № 11. – С. 28─30. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Франчайзинг у готельно-ресторанному бізнесі [Текст] : навч. посібник / Г. Б. Мунін, Ю.О. Карягін, А. С. Артеменко, Ю.В. Кошиль. – Київ : Кондор, 2008. – 370 с. ББК 65.432я73 Ф84
Хмурова, В. В. Формування механізму конкурентоспроможності на готельних підприємствах [Текст] / В. В. Хмурова // Вісник Київського інституту бізнесу та технологій. – 2014. – № 3. – С. 112─116. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Черевичко, Т. В. Теоретические основы гостеприимства [Текст] : учеб. пособие / Т. В. Черевичко. – Москва; Москва; Москва : Изд-во "Флинта", 2008. – 288 с. ББК 65.43я73 Ч-46
Чор, Т. Стандарты поведения при общении с гостями и коллегами [Текст] / Т. Чор // Отельер & Ресторатор. – 2013. – № 5. – С. 42─45 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Чорный, А. УРRавляй и властвуй [Текст] / А. Чорный // Академия гостеприимства. – 2012. – № 1. – С. 32─40.
Чудновский, А. Д. Информационные технологии управления в туризме [Текст] : учеб. пособие / А. Д. Чудновский, М. А. Жукова. – 4-е изд., стер. – М. : КноРус, 2011. – 104 с. ББК 65.433с51я73 Ч-84
Щоголєва, І. В. Управління якістю в системі менеджменту готельного господарства [Текст] / І. В. Щоголєва // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Економічні науки. – 2012. – № 3. – С. 241─245 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Эффективный интернет-маркетинг для гостиничного бизнеса [Текст] // Гостиничный и ресторанный бизнес. – 2013. – № 4. – С. 36─39. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Юдина К. К. Дослідження сучасного стану системи управління готельним господарством [Електронний ресурс] . – Режим доступу:
http://www.rusnauka.com/15_NPN_2009/Economics/46434.doc.htm
Янчева Л. М. Удосконалення управління готельним господарством [Електронний ресурс] / Л. М. Янчева, Н. С. Герасимова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2010. - Вип. 2. - С. 3-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/esprstp_2010_2_3.pdf

Бажаємо успіхів! Дякуємо, що звернулися до нас!